Leuchter | All-time topscorer van Ajax Vrouwen

Met de overstap naar Frankrijk vertrekken er een heleboel doelpunten uit Amsterdam. Romée Leuchter liep tijdens de drie seizoenen in het wit-rood-wit bijna een-op-een. De teller stopt bij 86 doelpunten in 89 wedstrijden voor Ajax. Bedankt, topscorer aller tijden van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Leuchter

Socials

De hattrick van Leuchter in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen het Talententean (5-1-zege) betekende dat Marjolijn van den Bighelaar werd ingehaald door de spits op de ranglijst van all-time topscorers van de Ajax Vrouwen.

Met een aantal van 86 treffers in 89 wedstrijden vertrekt Leuchter uit Amsterdam. Haar moyenne leverde haar bovendien ieder seizoen de topscorerstitel op bij de Ajax Vrouwen. 

Gerelateerde artikelen

Vertrek Leuchter

Romée Leuchter vertrekt bij Ajax Vrouwen

Romée Leuchter vertrekt deze zomer uit Amsterdam. De 23-jarige spits heeft een overeenkomst getekend bij het Paris Saint-Germain Féminines. Het contract van de topscorer aller tijden van de Ajax Vrouwen was deze zomer afgelopen, waardoor zij transfervrij naar de Franse club vertrekt.

Tags

  • #Leuchter

Socials

240409 Kellys Angels Romee Site YT

Kelly's Angels | Fotoshoot met Romée Leuchter

In de achtste aflevering van Kelly's Angels gaat oud-speler Kelly Zeeman op pad met spits Romée Leuchter. Op sportcomplex de Toekomst staat er een uitgebreide fotoshoot op het programma voor de topscorer aller tijden van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchter1920 2

Highlights Ajax Vrouwen - PEC Zwolle | Hattrick Leuchter

De Ajax Vrouwen speelden zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Op sportcomplex de Toekomst versloegen de Ajacieden van Suzanne Bakker de ploeg uit Overijssel met 3-2. Romée Leuchter maakte alle drie de Amsterdamse treffers.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials