Leuchter: 'Hoop dat ik belangrijk kan blijven'

Romée Leuchter kent een uitstekende seizoenstart. De spits van de Ajax Vrouwen was in de finale van de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League twee keer trefzeker en maakte tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Excelsior een hattrick. Desondanks is ze nog niet bezig met de topscorerstitel. "Het belangrijkste is dat we prijzen pakken met het team."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchter was onlangs wereldnieuws dankzij haar opmerkelijke doelpunt tegen Excelsior. "De goal is wel overal voorbijgekomen, dat is wel grappig. Toch ook wel apart dat er een doelpunt van jezelf de wereld over gaat. Ik dacht eigenlijk dat de goal eerst misschien niet zou tellen, maar de scheidsrechter keurde hem toch goed."

Telstar-thuis
De Ajax Vrouwen nemen het zondag in eigen huis op tegen Telstar. Leuchter scoort aan de lopende band. "Het gaat wel lekker en ik hoop dat ik dit vol kan houden. We moeten zondag gewoon weer een goede pot op de mat leggen."

"Ik verwacht dat wij de bovenliggende partij zullen zijn", vervolgt de Ajax-spits. "Ik denk dat we veel de bal zullen hebben en ik hoop dat we veel gaan scoren."

Topscorerstitel
Leuchter is ondanks haar goede seizoenstart nog niet bezig met de topscorerstitel. "Het zit niet echt in mijn hoofd. Het zou mooi meegenomen zijn, maar ik hoop gewoon dat we prijzen pakken met dit team. Dat is het belangrijkste."

 

Gerelateerde artikelen

HL1920

Kaartverkoop Ajax Vrouwen – FC Zürich gestart

De Ajax Vrouwen nemen het in de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League op tegen FC Zürich. De ploeg van Suzanne Bakker speelt op woensdag 18 oktober vanaf 19:00 uur de returnwedstrijd in het tweeluik met de Zwitsers. Je kunt vanaf woensdag 14:00 uur kaarten kopen voor deze belangrijke kraker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vaststelling Duel 1920

Ajax Vrouwen op 11 en 18 oktober tegen FC Zürich

De wedstrijden van het tweeluik van de Ajax Vrouwen in de laatste voorronde van de UEFA Women's Champions League tegen FC Zürich zijn vastgesteld. Op 11 oktober spelen de Ajacieden in Zwitserland en een week later in Amsterdam.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchter HL 1920

Highlights Excelsior - Ajax Vrouwen | Hattrick Leuchter

De Ajax Vrouwen zijn de Azerion Vrouwen Eredivisie vrijdagavond goed begonnen. Op bezoek bij Excelsior was Romée Leuchter verantwoordelijk voor alle Ajax-doelpunten en de eerste zege van de competitie: 1-3.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials