Lily Yohannes tekent contract bij Ajax Vrouwen

Header1280 (3)
Header1280 (3)

Lily Yohannes heeft donderdag haar handtekening gezet onder haar eerste contract bij de Ajax Vrouwen. De overeenkomst loopt van 30 juni 2023 tot en met 30 juni 2026. De vijftienjarige Yohannes zal vanaf de zomer toetreden tot de selectie van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Yohannes
  • #AjaxVrouwen

Socials

Yohannes werd op 12 juni 2007 geboren in Springfield, Amerika en speelt sinds dit seizoen in het Ajax Vrouwen Talententeam. Daarvoor maakte de middenvelder al een aantal jaar onderdeel uit van de Talentenacademie van Ajax, terwijl ze nog uitkwam voor een jongensteam van WV-HEDW in Amsterdam.

Sinds de zomer van vorig jaar speelt Yohannes volledig in het Ajax Vrouwen Talententeam. Op dit moment heeft ze zeventien competitiewedstrijden achter haar naam staan. Daarin scoorde ze vier keer en gaf ze zes assists.

Yohannes, die tevens de Amerikaanse nationaliteit heeft, komt uit voor de vertegenwoordigende jeugdteams van de VS.

Gerelateerde artikelen

Ajatel Spitse 880

Nieuwe datum Ajax Vrouwen - FC Twente

De competitiewedstrijd tussen de Ajax Vrouwen en FC Twente van zondag 30 april wordt een dag vervroegd. De nieuwe datum is zaterdag 29 april, aanvang 16:00 uur op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vrouwen Twente 1280

Kaartverkoop Ajax Vrouwen - FC Twente gestart

De kaartverkoop voor het duel tussen de Ajax Vrouwen en FC Twente in de Azerion Vrouwen Eredivisie is begonnen. De topper in Amsterdam wordt gespeeld op zaterdag 29 april en begint om 16:00 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

HL Heerenveen 1280

Highlights sc Heerenveen – Ajax Vrouwen | Comeback in Friesland

Dankzij een knappe comeback hebben de Ajax Vrouwen vrijdagavond met 2-5-gewonnen in Friesland. Na een 2-0-achterstond zorgden Ashleigh Weerden, Lisa Doorn, Sherida Spitse, Eshly Bakker en Elisha Kruize voor de Amsterdamse overwinning tegen sc Heerenveen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials