Lindhout fluit laatste competitieduel

Lindhout 1280
Lindhout 1280

Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Ajax speelt zondag om 14:30 uur een uitwedstrijd tegen FC Twente.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Lindhout wordt in Enschede geassisteerd door Rogier Honig en Patrick Inia. Joey Kooij is de vierde official en Erwin Blank is de VAR van dienst.

De 35-jarige Lindhout had dit seizoen vijf keer eerder de leiding over een duel van de Amsterdammers. Zo leidde hij de competitiewedstrijden tegen FC Volendam (2-4-winst), Vitesse (2-2) en FC Twente: 0-0. Ook was hij de leidsman tijdens twee KNVB Bekerduels van Ajax: op bezoek bij De Graafschap (0-3-winst) en Feyenoord: 1-2-winst.

Gerelateerde artikelen

Brobbeyclose1920

Highlights Ajax - FC Utrecht | Succesvolle laatste thuiswedstrijd

Ajax heeft speelronde 33 afgesloten met drie punten. De ploeg van John Heitinga wist in de eigen Johan Cruijff ArenA de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-1 te winnen van FC Utrecht. Dankzij de zege tegen de Domstedelingen en het puntenverlies van PSV maken de Amsterdammers nog steeds kans op de tweede plek in de Eredivisie.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Tadicinduel1920

In beeld | Ajax - FC Utrecht

Ajax heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. In de Johan Cruijff ArenA werd het 3-1 tegen FC Utrecht. Voor Ajax scoorden Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Davy Klaassen. In dit artikel vind je de foto's van de wedstrijd terug.

Tags

  • #AJAUTR

Socials