Lindhout fluit uitwedstrijd in Alkmaar

Lindhout Fey 1280

Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de uitwedstrijd tegen AZ. Het competitieduel met de Alkmaarders begint zondag om 16:45 uur in het AFAS Stadion.

• #AZAJA

Lindhout wordt in Alkmaar geassisteerd door Rogier Honig en Freek Vandeursen. Jeroen Manschot is de vierde official en Dennis Higler is de VAR van dienst.

De 36-jarige arbiter had dit seizoen ook de leiding over de thuiswedstrijd tegen AZ. De Alkmaarders waren op 8 oktober 2023 in de Johan Cruijff ArenA met 1-2 te sterk voor de Amsterdammers.

Ramajbalende1920

Samenvatting Ajax - NEC

Ajax wacht nog op de eerste overwinning van februari. In de Johan Cruijff ArenA kwam de ploeg van John van ’t Schip in de Eredivisie niet verder dan een gelijkspel tegen NEC: 2-2. De gelijkmaker van de Nijmegenaren viel diep in blessuretijd.