Lisandro Martínez niet naar nationale ploeg

Martinez Fey 1420

Lisandro Martínez verliet gisteren tijdens de Klassieker vlak voor tijd het veld. Onderzoek in het ziekenhuis bevestigde na afloop van de wedstrijd gestelde diagnose van een spierblessure. Vanwege deze kwetsuur is hij niet afgereisd naar Argentinië en hij zal de komende interlandperiode dan ook niet aansluiten bij zijn nationale ploeg.

• #Martínez
  • #Antony

Ook Antony kwam gisteren niet geheel ongeschonden uit de strijd en is daarom ook door de specialisten in het ziekenhuis onderzocht. Hij is vanmorgen alsnog in het vliegtuig gestapt naar Brazilië om zich te melden bij het nationale team. De medische staf van de Braziliaanse bond zal hem verder onderzoeken voordat een beslissing wordt genomen over zijn inzetbaarheid aldaar.

• #Martínez
  • #Antony

Antony KOTM 880

In de spotlight | Antony tegen Feyenoord

Antony werd tijdens Ajax - Feyenoord verkozen tot King of the Match mede dankzij zijn winnende doelpunt in de slotfase van het duel. Onze cameraman volgde de Braziliaan gedurende de hele wedstrijd en dat leverde deze fraaie beelden op.