Liveblog

Aan het verbinden . . .

Lees alles terug over de Klassieker: 2-3

Ajax heeft met 2-3 verloren van Feyenoord. Hier lees je alles terug over de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA.

Liveblog

23:59

Samenvatting Ajax - Feyenoord

We sluiten het liveblog af met de samenvatting van de Klassieker. Ajax slaagde er zondag niet in om Feyenoord te verslaan in eigen huis: 2-3.

Verschillende Ajacieden verlaten Amsterdam maandag voor interlandverplichtingen. We zijn op zondag 2 april weer terug met een nieuw liveblog. Dan staat de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma.


22:30

Clubliefde ❌❌❌


20:14


17:57

Heitinga: 'We voelen dit verlies allemaal'

John Heitinga oogde logischerwijs teleurgesteld na afloop van Ajax - Feyenoord: 2-3. De trainer vond dat Ajax de nederlaag vooral bij zichzelf moest zoeken. 

"Voor mij is het heel simpel: je moet vooruit verdedigen. De tegenstander moet er maar onderuit voetballen. Daar moet je wel voldoende energie voor opbrengen."

Bij een 2-2-tussenstand kreeg Ajax nog een uitgelezen kans om de 3-2 te maken. Mohammed Kudus stuitte van dichtbij op Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther. "Als Mo die bal binnenschiet sta je hier wat anders. Dat is helaas de keiharde realiteit van de topsport. Het zit 'm mij meer in de tegengoals. Die zijn te voorkomen. We voelen dit verlies allemaal, de spelers, de fans, de staf."


17:03

Tadic: 'Altijd moeilijk als je zulke wedstrijden verliest'

Tadic Aanvoerder AJAFEY 900 ??

Dusan Tadic verscheen na de met 2-3 verloren Klassieker tegen Feyenoord teleurgesteld voor de camera van ESPN. "Het is altijd moeilijk als je zulke wedstrijden verliest. We willen iedere wedstrijd winnen, maar dat is vandaag helaas niet gelukt", aldus de Ajax-aanvoerder.

De Ajacied zag dat de wedstrijd twee kanten op kon in het laatste half uur. "Feyenoord had het eerste kwartier na rust het betere van het spel, maar wij hadden daarna ook goede momenten. Het is uiteindelijk helaas op deze manier gelopen", vertelde Tadic.

Tadic sprak van een pijnlijke nederlaag. "We moeten verantwoordelijkheid nemen. Het is niet gemakkelijk als je verliest", zei de Ajax-aanvoerder, die nog steeds geloof heeft dat Ajax de landstitel kan prolongeren. "We hebben nog acht wedstrijden te gaan. Feyenoord is goed bezig, maar we gaan het zien."


16:51

Bedankt, supporters 👏

Jullie onvoorwaardelijke steun is enorm waardevol. Bedankt voor jullie support in de Johan Cruijff ArenA vandaag.


16:32

Ongelooflijk jammer

Dit is zonde. Ajax speelde een goede eerste helft. De tweede helft stond de ploeg onder druk, maar leek dicht bij de 3-2 met een kans van Kudus. Helaas viel de goal aan de andere kant.


16:25

FT / Balen!

Het zit erop in de Johan Cruijff ArenA. Het is 2-3 geworden. 


16:20

Blessuretijd

Er komen minimaal zes minuten bij in de Johan Cruijff ArenA.


16:17


16:15

2-3

Net op het moment dat Ajax het betere van het spel heeft, maakt Feyenoord de 2-3 uit een corner.


16:13

Oooeeh wat een kans!

Kuduskans900 ??

Dit was dé kans op de 3-2 voor Ajax. De bal wordt perfect teruggelegd op Kudus, maar Wellenreuther kan met een katachtige reflex de voorsprong voor Ajax voorkomen.


16:10

Zet 'm op, mannen! 🔥

Tadic900 ??

Er zijn nog tien minuten over aan officiële speeltijd. Kan Ajax nog wat forceren? Bij een driepunter zijn we de nieuwe koploper in de Eredivisie.


16:06


16:05


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Still Training Day 1280

Training Day | Samen klaar voor Klassieker

Ajax is klaar voor de Klassieker. Tijdens een drukbezochte en sfeervolle training werden de Ajacieden perfect voorbereid op het titelgevecht met de Rotterdammers. Ajax-host Aviv Levy was van de partij en maakte een mooi sfeerverslag van de afsluitende training richting de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Verjaardag 1280

Johnny | De Klassieker moet je voelen

'Borst vooruit, kin omhoog. Branie.' De Klassieker staat zondag op de planning in de Johan Cruijff ArenA. John Heitinga krijgt de avond van tevoren, op de 123ste verjaardag van Ajax, visite…

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Header 1280

In beeld | Sfeervolle laatste training op 123ste verjaardag Ajax

Ajax is jarig en bestaat zaterdag 123 jaar. Op de verjaardag van de club heeft de selectie de laatste training in aanloop naar de Klassieker afgewerkt. Op een drukbezocht sportcomplex de Toekomst werden de laatste puntjes op de i gezet voor de clash met Feyenoord. De Ajax-fans gaven de selectie het laatste zetje in de rug richting de belangrijke wedstrijd.

Tags

  • #AJAFEY

Socials