Liveblog

Aan het verbinden . . .

Dit was Ajax Vrouwen - FC Zürich

  • De Ajax Vrouwen hebben zich geplaatst voor het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League
  • Romée Leuchter maakte met de 2-0 haar 63e treffer in 63 wedstrijden
  • Vrijdag volgt de loting voor de groepsfase

Liveblog

22:59

Reacties vanaf de Toekomst

We sluiten dit liveblog voor af met de reacties vanaf sportcomplex de Toekomst. Suzanne Bakker, Sherida Spitse en Soraya Verhoeve waren alledrie logischerwijs euforisch na de plaatsing voor het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League.

"We gaan gewoon Europa in!"


22:01

Highlights Ajax Vrouwen - FC Zürich

Met twee treffers maakte Romée Leuchter vanavond het verschil voor de Ajax Vrouwen tegen FC Zürich: 2-0. Mede dankzij de 2-0-thuisoverwinning plaatsten de vrouwen zich voor het hoofdtoernooi in de UEFA Women's Champions League. Een week geleden won de ploeg van Suzanne Bakker al met ruime cijfers in Zwitserland: 0-6.


21:07

Waar is dat feestje? 🥳

Na het laatste fluitsignaal mochten de Ajax Vrouwen dan eindelijk officieel feest vieren. Dit leverde enkele prachtige platen op.


21:02

Wil jij de groepswedstrijden van de Ajax Vrouwen live bijwonen?

900X600 2 ??

Wil jij live bij de groepswedstrijden van de Ajax Vrouwen aanwezig zijn? Blijf via deze link op de hoogte van de laatste informatie met betrekking tot de kaartverkoop voor de UEFA Women's Champions League.


20:57

Ajax Vrouwen 🤝 Johan Cruijff ArenA

Q Vierkant (002) ??

De Ajax Vrouwen hebben zich woensdagavond op sportcomplex de Toekomst geplaatst voor het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League door over twee wedstrijden met 8-0 te winnen van FC Zürich. De ploeg van Suzanne Bakker gaat haar groepswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA spelen. Een prachtige mijlpaal voor de Ajax Vrouwen!


90

[20:53]

Ajax Vrouwen bereiken groepsfase UWCL ✨

Het laatste fluitsignaal heeft geklonken! De Ajax Vrouwen hebben de groepsfase van de UEFA Women's Champions League bereikt. De ploeg van Suzanne Bakker won woensdagavond op sportcomplex de Toekomst met 2-0 van FC Zürich. Met de 0-6-overwinning van vorige week heeft Ajax over twee wedstrijden overtuigend gewonnen van de Zwitsers: 8-0.


86

[20:45]

63 wedstrijden, 63 doelpunten 😉

Leuchterjuicht900 ??

Romée Leuchter heeft dankzij haar twee doelpunten vandaag nu 63 goals gemaakt in 63 wedstrijden voor de Ajax Vrouwen. Een geweldige statistiek voor Romée!


81

[20:40]

🔃 Dubbele wissel

Milicia Keizer en Danique Tolhoek komen binnen de lijnen voor Romée Leuchter en Lily Yohannes.


81

[20:39]

Bijna 3-0...

De Ajax Vrouwen komen bijna op een 3-0-voorsprong via Soraya Verhoeve. De invaller raakt de lat uit een indraaiende vrije trap.


78

[20:37]

Leuchter doet het opnieuw

Goalgifjes Thuis2324 Leuchter ??

Romée Leuchter verdubbelt de voorsprong voor de Ajax Vrouwen met een knap schot: 2-0.


77

[20:36]

YESSS

Teamjuicht900 ??

74

[20:33]

Leuchter maakt 1-0

Goalgifjes Thuis2324 Leuchter ??

Romée Leuchter zet de Ajax Vrouwen op 1-0 tegen FC Zürich. De Zwitserse keeper gaat de fout in bij de vrije trap van de Ajacied, waardoor de ploeg van Suzanne Bakker op voorsprong komt.


70

[20:29]

Nieuwe kopkans Leuchter

Romée Leuchter is opnieuw dicht bij de openingstreffer. De Ajax-spits trekt goed naar de eerste paal, maar krijgt haar hoofd niet goed tegen de bal. Jammer, Romée!


62

[20:21]

🔃 Driedubbele wissel

Wisselsajaxvrouwen900 ??

Sherida Spitse, Ashleigh Weerden en Rosa van Gool gaan naar de kant. Isa Kardinaal, Danique Noordman en Soraya Verhoeve komen binnen de lijnen voor het drietal.


58

[20:17]

Leuchter op de paal

Leuchterbalen900 ??

Wát een pech voor Romée Leuchter. De spits van de Ajax Vrouwen kopt een voorzet van Ashleigh Weerden via de hand van de keeper van FC Zürich tegen de paal.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Leuchtergoal1920

Highlights Ajax Vrouwen - FC Zürich | Geschiedenis geschreven

De Ajax Vrouwen hebben zich met overtuigende cijfers geplaatst voor het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League. Over twee wedstrijden werd FC Zürich met 8-0 verslagen. In Zwitersland werd het vorige week 0-6. Woensdagavond was in eigen huis een 2-0-overwinning ruim voldoende om de tegenstander uit Zwitserland uit te schakelen.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Suzannebakker1920

Ajax Vrouwen euforisch na plaatsing: 'Willen dit structureel'

Suzanne Bakker, Sherida Spitse en Soraya Verhoeve waren alle drie 'enorm happy' na de overwinning op FC Zürich: 2-0. "We gaan gewoon Europa in", sprak Verhoeve euforisch uit. De Ajax Vrouwen plaatsten zich met overtuigende cijfers voor het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League. De kampioen van Nederland won vorige week al met 0-6 in Zwitserland en klaarde de klus in eigen huis.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenjuichen1920

Ajax Vrouwen spelen Europese duels in Johan Cruijff ArenA

De groepswedstrijden van de Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League worden dit seizoen afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA. De vrouwen plaatsten zich woensdagavond ten kosten van FC Zürich voor het hoofdtoernooi van het grootste Europese clubtoernooi.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials