Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog | Ajax Vrouwen stunten in UWCL

  • Ajax Vrouwen stunten tegen Paris Saint-Germain: 2-0
  • De Ajacieden maakten hun debuut in de groepsfase van de UWCL
  • Tiny Hoekstra en Sherida Spitse maakten de Amsterdamse goals

Liveblog

23:59

Highlights in de Ajax App

Grantleuchtercamera900 ??

De samenvatting van de Ajax Vrouwen tegen Paris Saint-Germain is nu exclusief te vinden in de Ajax App. Heb je de Ajax App nog niet? Dan kan je die hier downloaden.

Op de Ajax App kan je genieten van tien heerlijke minuten aan beelden van Ajax Vrouwen - Paris Saint-Germain.

Daarmee sluiten we het liveblog voor vandaag ook af. Bedankt voor het volgen. We zijn volgende week weer terug met een nieuw liveblog rondom AS Roma - Ajax Vrouwen.


23:50

Spitse ziet fantastisch team tegen PSG: 'Dag om nooit te vergeten'

Aanvoerder Sherida Spitse genoot van de 2-0-overwinning van de Ajax Vrouwen op Paris Saint-Germain in de UEFA Women's Champions League. "Dit is waarvoor ik naar Ajax ben gekomen."


23:35

Trotse Bakker: 'We hebben onszelf vandaag op de kaart gezet'

De Ajax Vrouwen wonnen woensdagavond tot grote vreugde van trainer Suzanne Bakker met 2-0 van Paris Saint-Germain. "We gaan hier écht van genieten. Vanaf vrijdag gaat het vizier weer op FC Twente."


23:28

De stand in poule C 📊

Juichen900 1 ??

Na de 2-0-overwinning gaan de Ajax Vrouwen aan kop in poule C. Bayern München en AS Roma speelden eerder deze avond gelijk: 2-2. Dit is nu de stand:

1. Ajax Vrouwen 1-3
2. Bayern München 1-1
3. AS Roma 1-1
4. Paris Saint-Germain 1-0


23:25

Onze Player of the Match 🏆

POTM900 ??

Sherida Spitse werd vanavond tegen Paris Saint-Germain gekozen tot de Player of the Match. De aanvoerder speelde een foutloze wedstrijd. Ze bekroonde haar topprestatie ook nog met een treffer vanaf elf meter.


23:21

Ajax Vrouwen bedanken de fans

Er druppelen nog steeds heerlijke beelden binnen vanaf het veld van de Johan Cruijff ArenA. De Ajax Vrouwen genieten van alle aandacht en het applaus dat vanaf de tribune komt. En terecht na de prachtige 2-0-overwinning op Paris Saint-Germain.


23:14

ForTheFuture 😍

De jeugd heeft de toekomst. Zo bleek vanavond maar weer bij Ajax Vrouwen tegen Paris Saint-Germain. In totaal stonden er vier tieners op het veld voor Ajax in de Johan Cruijff ArenA tegen de Franse grootmacht.


23:07

Wat een feest in de Johan Cruijff ArenA

Wat een stunt! De Ajax Vrouwen wonnen vanavond van Paris Saint-Germain in het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League. De Amsterdammers waren al de eerste Nederlandse ploeg die zich wist te plaatsen voor de groepsfase de UWCL. Daar komt nu dus ook nog de eerste driepunter bij.


90+6

[22:55]

FT / Ajax Vrouwen stunten in UWCL

De Ajax Vrouwen hebben woensdagavond met 2-0 gewonnen van het Franse Paris Saint-Germain. Dankzij de treffers van Tiny Hoekstra en Sherida Spitse hebben de Ajacieden hun eerste overwinning in de groepsfase van de UEFA Women's Champions League geboekt.


90

[22:49]

🖐️ minuten blessuretijd

Daniquenoordman900 ??

We krijgen vijf minuten blessuretijd in de Johan Cruijff ArenA.


86

[22:44]

Bakker voert wissel door 🔁

Isabelle Hoekstra krijgt nog een aantal speelminuten van trainer Suzanne Bakker. Ze komt binnen de lijnen voor doelpuntenmaker Tiny Hoekstra.


78

[22:37]

Dubbele wissel 🔁

Danique Noordman en Quinty Sabajo komen binnen de lijnen voor Lily Yohannes en Rosa van Gool.


75

[22:34]

Nog 1️⃣5️⃣ minuten reguliere speeltijd

De Ajax Vrouwen zijn nog dik een kwartier verwijderd van de eerste zege in de groepsfase van de UEFA Women's Champions League.


72

[22:30]

Van Eijk 🧤

Regina van Eijk houdt de Ajax Vrouwen op 2-0. De Ajax-keeper weet een doelpoging van de Fransen in twee instanties te keren. Lekker, Regina!


70

[22:28]

Hi, Jonna 👋

Vandevelde900 ??

Goed om je terug te zien op het veld, Jonna!


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Desanders1920

Gemotiveerde De Sanders: 'Onderschat ons vooral niet'

Het historische UEFA Women's Champions League-duel met Paris Saint-Germain staat woensdag op het programma. Kay-Lee de Sanders en Ashleigh Weerden kijken uit naar het Europese treffen met de Fransen. "De Klassieker in de Johan Cruijff ArenA was al een droom, maar dit is next level."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Bakker 1920 (1)

Bakker: 'We willen ons laten zien, maar ook genieten'

Suzanne Bakker en Sherida Spitse schoven dinsdag aan in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA voor de pre-match persconferentie voor het thuisduel met Paris Saint-Germain. De trainer en haar captain blikten vooruit op het eerste groepsduel in de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials