Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog | Dit was de maandag in Londen voor de Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen zijn zondagavond vertrokken naar Londen voor het heenduel in de UEFA Women's Champions League met Arsenal. Beide teams staan dinsdag vanaf 20:30 uur tegenover elkaar in Londen. Acht dagen later volgt de return op sportcomplex de Toekomst. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de selectie van trainer Suzanne Bakker in aanloop naar het topduel.

Liveblog

23:30

Goodnight Ajacieden! 🌙

Nacht900 ??

Dit was onze eerste dag in Londen. We volgden de ploeg vanaf hun vertrek op Schiphol tot de afsluitende training op Meadow Park.

Morgen zijn we op Matchday weer terug met een nieuw liveblog. Tot dan!


21:35

Technische Tromp! 🤸‍♀️

Tromp900 ??

Nikita Tromp etaleerde na afloop van de training haar klasse. Met de techniek van de Ajacied zit het wel goed in aanloop naar het uitduel met Arsenal!


20:49

Winning team 💪

Winningteam900 ??

20:10

Afsluitende training! 🥵

De Ajax Vrouwen werkten maandag de laatste training af in aanloop naar het UEFA Women's Champions League-duel met Arsenal. Onze huisfotograaf was aanwezig op Meadow Park en maakte een aantal prachtige beelden!


19:02

Terug naar vrijdag 🔙

De Ajax Vrouwen beleefden vrijdagavond een goede generale voor het heenduel in de UEFA Women's Champions League met Arsenal. Op sportcomplex de Toekomst won de ploeg van Suzanne Bakker overtuigend van nieuwkomer Fortuna Sittard: 4-0.


17:30

Rust zacht, Queen Elizabeth!🌹

Ook de Ajax Vrouwen betuigen hun steun en respect aan Queen Elizabeth. De voormalig koningin van het Verenigd Koninkrijk overleed op 8 september jongstleden, de uitvaart vond vandaag plaats in Londen.


14:45

Opluchting van gezichten af te lezen

Prachtige foto's: enkele minuten daarvoor maakte Eshly Bakker de winnende goal tegen Eintracht Frankfurt in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League. En dat vier je natuurlijk met elkaar.


11:51

Van Schiphol naar Londen

De Ajax Vrouwen zijn gisteren vanaf Schiphol afgereisd naar Londen. De Ajax-fotograaf reist uiteraard mee en legde het vertrek naar Engeland vast. Succes, Ajacieden! 


10:55

Ajax Vrouwen kijken met smile uit richting topper 😄

De Ajax Vrouwen hebben zichtbaar zin in de topper in de UEFA Women's Champions League. Breed lachend poseren enkele Ajacieden op het Twitter-kanaal van de Ajax Vrouwen. De glimlach verwijst uiteraard naar de sportieve uitdaging die wacht.

Op Engelse bodem zal minder uitbundigheid te zien zijn. De Ajax Vrouwen treffen een land in rouw. Londen treurt om het overlijden van Queen Elisabeth. De uitvaart vindt vandaag plaats in de hoofdstad.


10:00

Het Deense sprookje dat voorafging aan het duel met 'The Gunners'

Hoe zag de aanloop naar het tweeluik tegen Arsenal er ook alweer uit voor de Ajax Vrouwen? De ploeg van trainer Suzanne Bakker plaatste zich in augustus voor de UEFA Women’s Champions League. In de voorrondes werden in Denemarken de vrouwen van Eintracht Frankfurt (2-1) en Kristianstad (3-1) geklopt.

We volgden de Ajacieden van dichtbij. Het Deense avontuur kreeg een sprookjesachtige ontknoping. Check de unieke special en beleef de aanloop naar de duels met The Gunners nog een keer.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen