Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog | Dit was de woensdag in Noorwegen

Ajax speelt donderdagavond de return van het tweeluik met Bodø/Glimt in de tussenronde van de UEFA Conference League. Lees hier alles terug over de voorbereiding van de Ajacieden op het Europese uitduel.

Liveblog

21:45

Dit was de woensdag in Bodø

We sluiten het pre-matchday liveblog van vandaag af met een Training Day. Ajax speelt morgen in Bodø de returnwedstrijd in de tussenronde van de UEFA Conference League. Dan zijn we weer terug met een gloednieuw liveblog.


20:02

De training zit erop ✅

De spelers verlaten inmiddels het veld en gaan richting het hotel. Voor de Ajax-selectie zit de eerste dag in Noorwegen erop.


19:47

☄️☄️


19:30

Afwerken in het Aspmyra Stadion

Tijd voor een afwerkvorm. De focus is af te lezen op de gezichten van de Ajacieden. Ze doen er alles aan om onze goalies te verschalken.


19:20

Benji 🤝

Benji900 ??

19:12

Vanaf de tribune 🎥

De aanwezige toeschouwers zien dat de Ajacieden de bal snel rond laten gaan tijdens het positiespel.


19:08

Up next → positiespel

De spelers hebben verschillende kleuren hesjes aangetrokken. Het is tijd voor een positiespel in Noorwegen.


19:02

Onze goalies 🧤


18:50

Rondo in Noorwegen ⚽

Traditiegetrouw starten de spelers met rondo's. Een ideale manier om even met de bal bezig te zijn voor de training vol losbarst.


18:40

Ajacieden staan op het veld

De Ajacieden van John van 't Schip hebben de kleedkamer verlaten voor het trainingsveld. De afsluitende oefensessie is begonnen met een uitgebreide warming-up.


18:19


18:16


18:12

Persco ten einde, door richting training

Twee

De persconferentie is ten einde. John van 't Schip en Sivert Mannsverk haasten zich nu naar het veld, waar Ajax vanaf 18:30 uur de laatste training gaat beleggen. 


18:07

'Gaan ervan uit dat iedereen kan spelen'

Bij Ajax zijn er een aantal vraagtekens, zo vertelt John van ’t Schip. "Het was een intensief weekje met donderdag, zondag en nu weer. We hebben een aantal spelers die wat langer verzorging nodig hebben gehad. We gaan straks op de training kijken wie er nog last hebben, maar gaan ervan uit dat iedereen kan spelen."


18:03

'Zullen op ons best moeten zijn'

Van 't Schip is duidelijk over het belang van de wedstrijd en de kracht van de Noorse opponent. "We willen heel graag doorgaan, het is voor een club als Ajax altijd goed om te spelen in Europa.”

"Bodø/Glimt heeft goede resultaten geboekt de laatste jaren. De club wordt goed opgebouwd, onder een stabiel fundament. Ze speelden goed in Amsterdam, net zoals ze eerder deden tegen andere tegenstanders. We weten dat het moeilijk wordt en we op ons best moeten zijn."


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Berghuishatonieuw1920

Dit is de Ajax-selectie voor de return tegen Bodø/Glimt

Ajax reist met 23 spelers richting Noorwegen voor de return met Bodø/Glimt in de tussenronde van de UEFA Conference League. De heenwedstrijd in Amsterdam eindigde in 2-2. Het duel met de Noren begint donderdag om 18:45 uur.

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

STILL HLYNSSON

Hlynsson: 'Op volle kracht naar Noorwegen'

Kristian Hlynsson blikt vooruit op de UEFA Conference League-return tegen Bodø/Glimt. De aanvallend ingestelde Ajacied heeft vertrouwen in een goede afloop in Noorwegen. "Dit is de return, dus we weten meer over het team."

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Sidiropoulos1920

Griekse arbitrage bij Bodø/Glimt - Ajax

Tasos Sidiropoulos is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het UEFA Conference League-duel met Bodø/Glimt. De Griek wordt donderdagavond in Noorwegen geassisteerd door landgenoten Polychronis Kostaras en Lazaros Dimitriadis. Vassilis Fotias is de vierde official en Angelos Evangelou is de VAR van dienst.

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials