Liveblog

Aan het verbinden . . .

Speeltijd:
0
0
0
:
0
0

  • M. Reus (p.) 37"
Borussia Dortmund
1
3
Ajax 1
  • D. Tadić  72"
  • S. Haller  83"
  • D. Klaassen  90"+3"

Welkom in ons liveblog. Ajax verblijft momenteel in Duitsland. Woensdag speelt de ploeg van Erik ten Hag in de UEFA Champions League tegen Borussia Dortmund. Hier zie je hoe de spelers en technische staf zich voorbereiden op het treffen met de Duitsers.

Liveblog

22:45

Slaap lekker & tot morgen! ❌❌❌

Met een nieuwe editie van Training Day sluiten we het liveblog voor vandaag af. Deze ruim tien minuten geven een mooi beeld van hoe de reis richting Dortmund en het avondprogramma in het Signal Iduna Park verliep.

Slaap lekker en graag tot morgen. Dan is het namelijk MATCHDAY! 👊


22:21

Recap van de persconferentie

Eerder op de avond deelden we al de nodige live updates van de persconferentie met Erik ten Hag en Ryan Gravenberch. Hierbij nog een mooie recap op beeld.


22:02


21:54


20:37

Training in beeld 📸


20:17

HEERLIJK! ☄️☄️☄️

De training is zojuist afgerond. Aan het einde werd traditioneel nog even afgerond op doel. Daarbij liet Zakaria Labyad andermaal zien over een fijne traptechniek te beschikken.

De aanvallende middenvelder ramde drie ballen achter elkaar in de kruising en kreeg daarmee de handen van zijn ploeggenoten op elkaar. 👏


20:10

Klasse, Mo! 👊

Ajax had ooit Kerlon onder contract staan, de Braziliaan die in één adem wordt genoemd met de 'zeehondendribbel'. Dat trucje met het hoofd blijkt ook Mohammed Kudus aardig onder de knie te hebben. 


19:58

Onze captain ❌❌❌


19:45

Morgen nummer zeven? ⚽️

Haller

Sébastien Haller is de huidige topscorer van de UEFA Champions League, met zes goals in drie wedstrijden. Morgen tijd voor nummer zeven? 🙏


19:32

Plezier straalt er vanaf 😀

Training1

De training is van start. Goed om te zien is dat het plezier er bij de Ajacieden vanaf afstraalt.


19:25


19:23


19:19

📸📸

Dortmund2 (1)

De gang naar het veld zullen de Ajacieden morgenavond iets voor 21:00 uur maken, maar zometeen al voor de eerste keer. Zoals eerder door ons aangekondigd wordt er over een kleine tien minuten nog getraind in het Signal Iduna Park.


19:04

Persco ten einde, focus kan op de training

De persconferentie is ten einde. Erik ten Hag en Ryan Gravenberch gaan zich nu opmaken voor de afsluitende training, die rond 19:30 uur aanvangt.


19:02

Enthousiast antwoord Gravenberch 😀

Gravenberch

Ryan Gravenberch krijgt een interessante vraag voorgelegd. "Op een schaal van nul tot tien. Hoeveel zin heb je in de wedstrijd?”

Het antwoord is mooi. "Een elf”, grijnst Gravenberch, die vervolgens gevraagd wordt of hij nog wel eens last van zenuwen heeft. "Natuurlijk heb je een klein beetje spanning. Vroeger had ik daar meer last van, nu niet meer echt.”


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen