We sluiten het liveblog voor vandaag af met de samenvatting van Brighton & Hove Albion - Ajax. Die is exclusief te vinden in de Ajax App. Heb je die nog niet? Download 'm dan hier.

Bedankt voor het volgen van de wedstrijd in Engeland.

Hedwiges Maduro en Steven Berghuis vonden dat Ajax tegen Brighton & Hove Albion te weinig had gebracht aan de bal. Toch wilde Berghuis niet bij de pakken neerzitten. "Hopelijk gaat het vertrouwen wel weer groeien, zodat we de supporters weer wat terug kunnen geven."

Supporters, bedankt 👏

90+3

[22:49]

FT / 2-0

De UEFA Europa League-wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Ajax zit erop. Het Europese treffen eindigt in 2-0.

90

[22:47]

3️⃣ minuten extra tijd

We krijgen drie minuten blessuretijd in het Brighton & Hove Albion Stadium.

83

[22:39]

Tijd begint te dringen

Vandenboomen2ehelft900 ??

De tijd begint te dringen voor Ajax. Met nog zo'n tien minuten op de klok staat het nog altijd 2-0 voor Brighton & Hove Albion. Grote kansen blijven tot dusver uit voor de Ajacieden.

75

[22:31]

Dubbele wissel 🔃

Steven Bergwijn en Brian Brobbey worden naar de kant gehaald door Hedwiges Maduro. Chuba Akpom en Silvano Vos komen binnen de lijnen.

67

[22:23]

Nog een kwart wedstrijd te gaan

Er is nog een kwart wedstrijd te spelen in het Brighton & Hove Albion Stadium. Ajax staat nog altijd op achterstand met twee doelpunten verschil: 2-0.

60

[22:16]

Hedwiges Maduro voert na een uur spelen in Brighton een dubbele wissel door. Branco van den Boomen en Mika Godts komen binnen de lijnen voor Benjamin Tahirović en Steven Berghuis.

56

[22:13]

Oehhh, Berghuis...

Berghuis2ehelft900 ??

Steven Berghuis is heel dicht bij de aansluitingstreffer. De Ajacied trekt naar binnen en haalt uit met links, maar ziet zijn inzet uiteenspatten op de paal. Jammer, Steven!

53

[22:09]

Fati scoort voor Brighton

Ansu Fati verdubbelt de voorsprong voor Brighton & Hove Albion. De Spanjaard verschalkt Diant Ramaj met een schuiver: 2-0.

46

[22:02]

Eerste wissel 🔃

Carlos Forbs is achtergebleven in de kleedkamer. Kristian Hlynsson, die afgelopen weekend twee keer trefzeker was op bezoek bij FC Utrecht, komt binnen de lijnen voor de Portugees. Steven Berghuis verhuist hierdoor naar de rechterflank.

46

[22:01]

Tweede helft begonnen

Ajax is begonnen aan de tweede helft in Brighton. De ploeg van Hedwiges Maduro heeft nog 45 minuten om de achterstand om te draaien.

21:51

Beelden uit Brighton

De Ajacieden hebben zich verplaatst naar de kleedkamer. Hier zijn nog extra beelden van het eerste bedrijf.

45

[21:46]

HT / 1-0

We gaan rusten in het Brighton & Hove Albion Stadium. Het staat 1-0 door een doelpunt van João Pedro kort voor rust.

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.