Liveblog

Aan het verbinden . . .

Speeltijd:
0
0
:
0
0

Besiktas
1
2

Besiktas - Ajax
24/11/2021
18:45 uur

Ajax 1

Ajax bevindt zich op Turkse bodem. Woensdagavond spelen de Ajacieden de vijfde groepswedstrijd van dit seizoen in de UEFA Champions League. In dit liveblog nemen we je mee op de dag voor Matchday.

Liveblog

23:40

Slaap lekker, Ajacieden

Dat was 'm voor vandaag. Bekijk in alle rust ons liveblog terug van dag één in Turkije. We sluiten de dag af met een tweetje vanuit Amsterdam. Tot morgen!


22:45

Training Day 📹

We volgenden de ploeg vanaf het moment dat ze incheckten tot de training van vanavond in Vodafone Park. Bekijk de eerste dag in Turkije terug in onze Training Day!

00:00/00:00
  • Auto

22:09

Dit was de persconferentie in Turkije 👇

Eerder op de avond schoven Erik ten Hag en Steven Berghuis aan voor de persconferentie in het stadion van Besiktas. De missie is duidelijk: ook morgen wil Ajax winnen om zo zeker te zijn van groepswinst in poule C.

"We moeten op de toppen van onze kunnen spelen om een resultaat te halen. Het wordt een moeilijke wedstrijd voor ons. Het is niet dat Besiktas nergens meer voor speelt. De Turkse cultuur is een trotse cultuur. Besiktas wil van Ajax winnen om weer in de juiste moraal te komen."

00:00/00:00
  • Auto

21:18


20:17

Nog wat foto's uit Turkije


19:59

Gevonden!

Martinezhaller880

Even terugkomende op de vorige post: dat moet Sébastien Haller zijn geweest 😉.


19:51

Martínez 😁

Met wie heeft Lisandro Martínez, die zich zondag in de Club van 100 speelde, zo'n lol?


19:42

Een plannetje in het hoofd?

Tenhagtraining880

Aan de rand van het veld staat Erik ten Hag naar de training te kijken. Wat zal er op dit moment in zijn hoofd omgaan? Een tactisch plannetje? 😉


19:35

Begin van de training

De persconferentie ligt dus achter ons. De spelers gaan trainen op het veld van Vodafone Park. Dat betekent natuurlijk starten met.... Juist, een rondo!


19:30

Hi, boys! 👋


19:26


19:15

Hier gaat de selectie straks trainen

We zijn alvast richting het veld gelopen. Hier gaat Ajax straks trainen en vindt morgen natuurlijk de wedstrijd plaats.

00:00/00:00
  • Auto

19:08

Nog even terug naar de persco (2/2)

Voor Steven Berghuis is het duel met Besiktas net zo belangrijk als de wedstrijden bij Borussia Dortmund en Sporting CP.  Ook al heeft Ajax zich al geplaatst. "Dat zal het enige verschil zijn. Maar je speelt Champions League..."


18:54


18:39

Persconferentie is voltooid, door richting trainingsveld

De persconferentie is ten einde gekomen: Erik ten Hag en Steven Berghuis haasten zich nu richting trainingsveld. Over zo’n vijf minuten start de afsluitende sessie.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Foto1

Ajax reist met 21 spelers af naar Istanbul

Ajax vertrekt dinsdagochtend naar Turkije voor het vijfde duel in de UEFA Champions League. De vorige vier wedstrijden wonnen de Amsterdammers allemaal waardoor overwintering op het hoogste podium al een feit is. Erik ten Hag heeft 21 spelers meegenomen voor de wedstrijd van woensdagavond tegen Besiktas.

Tags

  • #UCL
  • #BESAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl