Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog dag 2 | Ajax O17 naar halve finale Future Cup

Welkom in het liveblog van de tweede dag van de Future Cup. De beslissingen in de groepsfase zijn gevallen. Ajax, Juventus, FC Nordsjælland en Anderlecht hebben zich geplaatst voor de halve finales op maandag.

Liveblog

15:15

Van Ajax O17 naar Ajax 1 🏟️

✔️ Ajax O17
🔜 Ajax 1

Met de woorden van aanvoerder Dies Janse sluiten we het liveblog van dag twee van de Future Cup af. Over anderhalf uur speelt Ajax 1 in de Eredivisie tegen Fortuna Sittard. 


14:46

Programma finaledag

Programma (1) ??

De halve finalisten zijn bekend. Het programma van morgen is als volgt.


14:33

Uitslagen & eindstanden op een rij 📊

De groepsfase van de elfde editie van de Future Cup zit erop. Ajax, Juventus, FC Nordsjælland en Anderlecht hebben zich geplaatst voor de halve finales op maandag. 


13:49

Highlights Borussia Mönchengladbach - CF Pachuca 📹

Borussia Mönchengladbach - CF Pachuca werd een waar spektakel. De Mexicanen trokken uiteindelijk aan het langste eind. Het enerverende duel eindigde in 2-3. De highlights zijn hier te zien.


13:26

Highlights Ajax O17 - Juventus 📹

Ajax O17 heeft zondag de halve finale van de Future Cup bereikt. De Ajacieden speelden met 0-0 gelijk tegen Juventus en treffen maandag in de halve eindstrijd Anderlecht. Bekijk hier de highlights van het duel.


13:06

'Trots op teamprestatie'

Tommy Setford stond na afloop van het duel met Juventus tevreden voor de camera. De doelman van Ajax O17 is trots op de ongeslagen status van zijn team én de drie clean sheets.


12:55

3 wedstrijden, 3 clean sheets

Afloop 3 ??

Ajax O17 kreeg tot dusver nog geen enkel doelpunt tegen op de Future Cup. Doelman Tommy Setford was er na afloop van het duel met Juventus blij mee.


12:42

Ajax naar halve finale! 🔥

Dankzij een 0-0-gelijkspel heeft Ajax O17 zich geplaatst voor de halve finale van de Future Cup. De ploeg van Yuri Rose gaat als groepshoofd naar de finaledag op maandag. Daarin is Anderlecht de tegenstander.

Het andere duel tussen Borussia Mönchengladbach en CF Pachuca werd een waar spektakel. Uiteindelijk trokken de Mexicanen aan het langste eind: 2-3. Hierdoor gaat Juventus, samen met Ajax, naar de halve finale. Zij treffen het Deense FC Nordsjælland.

Uitslagen poule A:
Ajax - Juventus 0-0
Borussia Mönchengladbach - CF Pachuca 2-3

Eindstand poule A:
1. Ajax 3-7*
2. Juventus 3-4*
3. Borussia Mönchengladbach 3-3
4. CF Pachuca 3-3


12:16

Amsterdammers dringen aan

2Ajax Juve 1 ??

Met onder meer Shedrach Ebite binnen de lijnen sticht Ajax de tweede helft meer gevaar richting het Italiaanse doel. Vooralsnog blijft het doelpunt uit.


12:01

Geen goals bij Ajax O17

Het is rust bij Ajax O17. Er is in de eerste helft niet gescoord door beide teams. Ook het aantal kansen was minimaal. Op het andere veld staat CF Pachuca met 2-1 voor tegen Borussia Mönchengladbach. Virtueel zijn Ajax en Juventus door naar de halve finales.

Ruststanden poule A:
Ajax - Juventus 0-0
Borussia Mönchengladbach - CF Pachuca 1-2

Virtuele stand poule A:
1. Ajax 3-7
2. Juventus 3-4
3. Borussia Mönchengladbach 3-3
4. CF Pachuca 3-3


11:44

Hi, 'Mister Ajax' 👋

Sjaak Swart 900 ??

Eén van de toeschouwers bij het duel van Ajax O17 is Sjaak Swart. 'Mister Ajax' neemt vanaf het balkon een kijkje bij de Future Cup. Naast hem Klaas Jan Huntelaar.


11:30

Ajax O17 - Juventus is begonnen

Ajax Juve 900 ??

De Amsterdammers zijn begonnen aan de laatste groepswedstrijd op de Future Cup. Ajax heeft aan één punt genoeg om door te gaan naar de halve finale.

Op het andere veld is ook Borussia Mönchengladbach - CF Pachuca van start gegaan.


11:21

Highlights PSG - FC Nordsjælland 📹

Dankzij een goal van Levy Zacharia Nene wonnen de Denen met 1-0 van PSG en eindigden ze als groepshoofd. Bekijk hier de highlights van het duel.


11:18

Highlights Anderlecht - Chelsea 📹

Tijdens het laatste groepsduel tussen Anderlecht en Chelsea in poule B is niet gescoord. Dankzij het gelijkspel zijn de Belgen gekwalificeerd voor de halve finale op maandag. Chelsea is uitgeschakeld en speelt maandag om de zevende en achtste plek. Bekijk hier de highlights.


11:11

FC Nordsjælland en Anderlecht naar halve finale

PSG - FC Nordsjælland is in 0-1 geëindigd. Hierdoor plaatsen de Denen zich als groepshoofd voor de halve finale op maandag. Bij Anderlecht - Chelsea vielen ook in het tweede bedrijf geen doelpunten, waardoor de Belgen als nummer twee naar de halve finale gaan.

Uitslagen poule B:
PSG - FC Nordsjælland 0-1
Anderlecht - Chelsea 0-0

Eindstand poule B:
1. FC Nordsjælland 3-7*
2. Anderlecht 3-5*
3. PSG 3-3
4. Chelsea 3-1


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Wolff Goal 1280

Liveblog dag 1 | Zes uit twee voor Ajax op Future Cup

De Future Cup is dit paasweekend na drie jaar afwezigheid teruggekeerd op sportcomplex de Toekomst. In dit liveblog blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit internationale jeugdtoernooi voor O17-elftallen.

Tags

  • #FutureCup

Socials