Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog dag 1 | Zes uit twee voor Ajax op Future Cup

De eerste dag van de Future Cup is voorbij. Het evenement is na drie jaar afwezigheid teruggekeerd op sportcomplex de Toekomst. In dit liveblog blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit internationale jeugdtoernooi voor O17-elftallen.

Liveblog

21:45

Programma dag twee

AJAX Events Futurecup Schema 1080X1080 02 ??

Met het programma van dag twee sluiten we dag één af. Om 11:30 uur speelt Ajax tegen Juventus. De dag wordt geopend om 10:00 uur. 


20:37

Avondeten voor Ajax O17

De Ajacieden genieten van een welverdiende maaltijd na de eerste Future Cup-dag in Amsterdam. Met twee overwinningen is Ajax O17 uitstekend begonnen aan het toernooi op sportcomplex de Toekomst.


19:35


18:38

Highlights Ajax O17 - Borussia Mönchengladbach 📹

Dankzij knappe goals van Jan Faberski en Kayden Wolff heeft Ajax O17 met 2-0 gewonnen van Borussia Mönchengladbach. De highlights van het duel vind je hier.


18:02

Standen & uitslagen

Na dag één ziet de stand in poule A en poule B er zo uit. Ajax gaat aan de leiding in poule A met zes punten uit twee duels. Morgen staat de laatste groepswedstrijd tegen Juventus op het programma.

In poule B gaan FC Nordsjælland en Anderlecht aan kop met vier punten uit twee duels.  


17:49

Highlights Juventus - CF Pachuca 📹

Titelhouder Juventus heeft het tweede groepsduel op de Future Cup met CF Pachuca met 2-1 gewonnen. De Italiaanse treffers kwamen van Andrea Piccinin en Antonio Stefano Merola. De aansluitingstreffer van Juan Sigala kwam te laat voor Pachuca.


17:41

Faberski: 'Moeilijke wedstrijd'

Na afloop blikten Jan Faberski en Dies Janse terug op het duel met Borussia Mönchengladbach. De Pool brak de wedstrijd met een fantastische goal open.


17:10

Highlights Chelsea - FC Nordsjælland 📹

Het andere tweede duel in poule B ging tussen Chelsea en FC Nordsjaelland. Dankzij goals van Aaron Gabriel Stoch Rydell, Prince Amoako, Balder Dali Andersen Magui en Oliver Klemensen Brendstrup Bødker wonnen de Denen met 4-1. Frankie Leonard Runham scoorde namens Chelsea. 


17:05

Highlights Anderlecht - PSG 📹

Anderlecht en PSG troffen elkaar vanmiddag in poule B tijdens het tweede groepsduel. De Fransen kwamen via Ethan Mbappé nog op voorsprong, maar zagen de Belgen uiteindelijk winnen met 3-1. De goals van Anderlecht kwamen van Maël Debondt, Mohamed Waki en Ludovick Wola-Wetshay.


16:41

Lekker, boys!

Boys O17 900 ??

16:36

Afgelopen! ✔️

Goal Wolff 3 ??

Ajax O17 - Borussia Mönchengladbach is afgelopen. De Amsterdammers winnen ook het tweede groepsduel met 2-0. Dankzij goals van Jan Faberski en Kayden Wolff worden de Duitsers verslagen.

Het andere duel in poule A tussen titelhouder Juventus en het Mexicaanse Pachuca eindigde in 2-1 voor de Italianen. Bij Juventus waren Andrea Piccinin en Antonio Stefano Merola trefzeker.

Uitslagen poule A:
Ajax - Borussia Mönchengladbach 2-0
Juventus - CF Pachuca 2-1


16:21


16:15

Wolff met de 2-0 💥

Kayden Wolff laat zijn klasse zien met een prachtige actie over de linkerkant. De buitenspeler passeert zijn directe tegenstander en schiet de bal hard en hoog binnen. Ajax op 2-0.


16:12


16:11

Faberski breekt de ban

Ajax O17 op voorsprong dankzij Jan Faberski. De Pool krult een vrije trap prachtig in de hoek: 1-0!


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Trent1920

Future Cup | Toptalenten die schitterden op de Toekomst

De Future Cup blijkt al jarenlang een vijver vol met talentvolle voetballers. De één wordt vergeten, de ander bereikt na zijn deelname de absolute top. In aanloop naar de twaalfde editie op 30 en 31 maart en 1 april 2024 lichten we enkele grote buitenlandse topspelers uit die ooit actief waren tijdens de Future Cup op de Toekomst.

Tags

  • #FutureCup

Socials

FC Logo 1280

Future Cup live te zien op ESPN

De Future Cup keert dit paasweekend na drie jaar afwezigheid terug op sportcomplex de Toekomst. Het internationale jeugdtoernooi voor O17-elftallen is live te volgen via ESPN. Alle samenvattingen zijn te bekijken via de Ajax App en Ajax.nl.

Tags

  • #FutureCup

Socials