Liveblog

Aan het verbinden . . .

Speeltijd:
0
0
:
0
0

Ajax 1
2
0

Ajax - Besiktas
Dinsdag 28 september 2021
18:45 uur

Besiktas

Ajax maakt zich op voor het eerste thuisduel in de UEFA Champions League van dit seizoen. De tegenstander is dinsdag het Turkse Besiktas. 

Liveblog

19:30

Nog een paar mooie plaatjes van de training ⤵️

We sluiten het liveblog voor vandaag af. Natuurlijk zijn we morgen op matchday weer bij je terug. Tot dan!


18:00


17:30

Vrolijke (aanstaande) jubilaris 📸

Blind

Daley Blind kan tegen Besiktas zijn vijftigste Champions League-duel spelen. Een prachtige mijlpaal voor de 31-jarige Ajacied.


17:15

Klaassen is weer fit

TRAININGAJABESKLAASSEN

Op de persconferentie liet Erik ten Hag het al weten: Davy Klaassen is weer fit. De middenvelder was een paar weken afwezig, maar maakte zaterdag zijn rentree tegen FC Groningen. 


16:49

Aan het werk 💪🏻

De laatste training voor Ajax - Besiktas is onderweg. Over iets meer dan een etmaal gaat een ouderwetse Champions League-avond in een volle Johan Cruijff ArenA van start.


16:39

Let's go boys!


16:30

Daar is Edson!

Edsonalvarez

Edson Álvarez is ook van de partij op de afsluitende training richting Ajax - Besiktas. De Mexicaan is in topvorm en scoorde zaterdag de openingstreffer tegen FC Groningen. 


15:59


15:57

Terug naar de persco (1/2) 🎥

Erik ten Hag reageert op de vraag waarom het Nederlandse voetbal nu internationaal veel beter presteert.


15:55

☔️💦

Gravenberch

15:44

Op naar het trainingsveld

Blind3

De persconferentie is ten einde. Daley Blind en Erik ten Hag haasten zich nu richting de Toekomst, waar om 16:00 uur de afsluitende training van start gaat.


15:35

Blind: 'We onderschatten Besiktas zeker niet'

Blindpersco

De Turkse journalisten willen graag weten hoe Daley Blind en Erik ten Hag tegen de (vele) blessures bij Besiktas aankijken. Blind: "Daar vinden we niet zoveel van. Besiktas heeft een grote selectie. We onderschatten de tegenstander zeker niet omdat ze enkele blessures hebben.”

Ten Hag: "Ik heb het al meer gezegd: Besiktas heeft een grote selectie. Je ziet wel een heel duidelijk patroon: ze hebben veel technisch uitstekende spelers, maar kunnen ook heel robuust spelen.”


15:30

'Soms nog wat ongeduldig in thuiswedstrijden'

Aan Daley Blind wordt de vraag gesteld of hij het verschil qua resultaten in Europese thuis- en uitwedstrijden kan verklaren. Op vreemde bodem kwamen de Ajacieden cijfermatig beter voor de dag.

"Geen idee, vertel mij het maar”, reageert Blind. "Ik denk dat wij zowel uit als thuis hetzelfde niveau op de mat moeten kunnen brengen.”

Erik ten Hag heeft wel een verklaring. "In uitwedstrijden speelt de tegenstander vaak wat opener. Dan ontstaan er meer ruimtes. Thuis zijn wij soms nog wat te ongeduldig. We moeten ons realiseren dat een gelijkspel soms ook een goed resultaat kan zijn. Dan blijven we – gedragen door het geweldige publiek – jagen op de winst."


15:28

Ten Hag: 'Klaassen zou zeker kunnen starten'

Tenhagpersco2

Erik ten Hag vertelt over de inzetbaarheid van Davy Klaassen. En of de middenvelder morgen de hele wedstrijd kan spelen. "Davy is er een paar weken uit geweest. Maar niet zo lang dat het alarmerend is."

"Hij heeft een week of drie geleden bij het Nederlands elftal nog drie wedstrijden in één week gespeeld. Dat kan dus niet helemaal weg zijn. Ik denk zeker dat hij kan starten."


15:24

Persconferentie is begonnen

De persconferentie is begonnen. De eerste vraag gaat naar Daley Blind. Of zijn vijftigste UEFA Champions League-wedstrijd nog speciaal wordt? 

 

"De Champions League is altijd speciaal. Zeker als je in de basis staat en bij de opkomst de hymne hoort. Daarnaast kijken we uit naar de ambiance in de ArenA. De Europese avonden met publiek hebben we gemist."


Live meekijken kan via deze link.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Hallergoal3

On This Day | Haller maakt er vier in Lissabon

Precies één jaar geleden opende Ajax het UEFA Champions League-avontuur op spectaculaire wijze. De Ajacieden wonnen op bezoek bij Sporting CP met 1-5. Sébastien Haller was verantwoordelijk voor vier Amsterdamse treffers.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

BERGHUISTHUMB2

Verslag | Ajax laat niets heel van Sporting CP

Ajax heeft er een wervelend optreden in het José Alvalade Stadion opzitten. Het duel met Sporting CP eindigde in 1-5. Sébastien Haller, debutant in de UEFA Champions League, scoorde een onwaarschijnlijk aantal van vier goals.

Tags

  • #UCL
  • #SPOAJA

Socials

Haller1 (2)

Liveblog | Groot machtsvertoon van Ajax, vier goals Haller

Dit is het liveblog van Sporting CP - Ajax, een wedstrijd die we op spectaculaire wijze met 1-5 hebben gewonnen. We houden je hier op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het eerste duel in de UEFA Champions League van dit seizoen.

Tags

  • #UCL
  • #SPOAJA

Socials