Liveblog

Aan het verbinden . . .

Speeltijd:
0
0
0
:
0
0

 • M. Kudus  9"
Ajax 1
1
6
Napoli
 • G. Raspadori  18"
 • G. Di Lorenzo  33"
 • P. Zielinski  45"
 • G. Raspadori  47"
 • K. Kvaratskhelia  63"
 • G. Simeone  81"

Ajax speelt dinsdagavond de derde wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League tegen Napoli. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit belangrijke duel. 

Liveblog

19:50

Kudus houdt van de UEFA Champions League

Voor Ajax staat komende dinsdag het belangrijke UEFA Champions League-duel met Napoli op het programma. We blikken vooruit met Mohammed Kudus, de uitblinker van de eerste twee duels in de grootste clubcompetitie van Europa. "Dit is het podium waar je als voetballer op wil spelen."

Met het interview van Kudus sluiten we voor vandaag het liveblog af.

Natuurlijk staat er morgen, op Matchday, weer een kersvers liveblog voor je klaar.


16:17

Geen pers 📵

T8 900 ??

Na vijftien minuten moest de pers de training verlaten en trainde Ajax besloten verder om zich optimaal voor te bereiden op het belangrijke duel met Napoli.


15:58

Balgevoel 📈

Na het nodige loopwerk kwamen de ballen erbij. De Ajacieden speelden verschillende rondo's op sportcomplex de Toekomst. 


15:36

Warming-up

De Ajacieden begonnen de training met een uitgebreide warming-up. Ahmetcan Kaplan en Jorge Sánchez ontbraken vanwege een blessure.


15:17

Ready? Start!

Na de begroetingen op het veld en het voelen van de UEFA Champions League-bal kon de training beginnen. 


15:04

Hi, boys! 📸


14:18


14:01

Terugkijken? 👀

De persconferentie gemist? Het hele persmoment is hier in zijn geheel terug te zien.


13:35

'We moeten hem samen verdedigen'

Chvitsja Kvaratskhelia is één van de blikvangers van de tegenstander. Alfred Schreuder wordt gevraagd hoe Ajax hem gaat proberen te temmen. "Hij is een hele goede speler en doet het goed vanaf de linkerkant. We moeten het samen doen om hem te verdedigen."


13:28

Berghuis over zijn rugklachten

Steven Berghuis kampte bij het Nederlands elftal met rugklachten. Tegen Go Ahead was het voldoende om in te vallen, maar niet om te starten.


13:21

Kaplan & Sánchez afwezig 🤕

Schreuder Blessure 900 ??

Ook de buitenlandse pers is aanwezig en vraagt naar een update van de blessures bij Ajax. Alfred Schreuder kan niet beschikken over Ahmetcan Kaplan en Jorge Sánchez.


13:12

Schreuder: 'Ze spelen als team erg goed samen'

Alfred Schreuder laat zijn licht schijnen over de tegenstander. "Ze spelen heel goed samen, hebben veel lopende mensen en er zit heel veel combinatiespel in. Ze durven daarnaast veel druk te geven naar voren. Wij zullen heel goed moeten zijn aan de bal. Ze zijn niet voor niets ongeslagen dit seizoen."


13:04

Berghuis: 'Het is aan ons om op te staan'

Berghuis merkt dat er teleurstelling is, maar weet dat Ajax door moet naar de volgende. "Natuurlijk is die er, maar uit ervaring weten we dat we snel doorgaan naar de volgende wedstrijd. Morgen staat weer een hele belangrijke op het spel. Alle ogen zijn op ons gericht en het kan een mooi moment zijn om te laten zien wie we zijn. Het is aan ons om op te staan morgen en dat podium moet je nemen." 


12:51

Daar zijn ze!


12:40

All set 🎙️

De persconferentie met Alfred Schreuder en Steven Berghuis staat op het punt van beginnen. 


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

HL Header 1280

Highlights Ajax - Napoli 1970 | Hattrick Suurendonk

In aanloop naar de thuiswedstrijd in de UEFA Champions League tegen Napoli gaan we terug naar 1970. Ajax en Napoli troffen elkaar in de Jaarbeursstedenbeker, de voorganger van de UEFA Cup en Europa League. Na de 1-0-nederlaag in Italië won Ajax, na verlenging, met 4-0 . Ruud Suurendonk was de grote man bij de Amsterdammers, hij scoorde drie keer.

Tags

 • #UCL
 • #AJANAP

Socials

Timber GAE 1280

Samenvatting Ajax – Go Ahead Eagles | Opnieuw geen overwinning

Ajax heeft opnieuw puntenverlies geleden tegen Go Ahead Eagles. Vorig jaar bleef het 0-0 in de Johan Cruijff ArenA tegen de ploeg uit Deventer. Ook dit seizoen kwam de ploeg van Alfred Schreuder niet verder dan een gelijkspel: 1-1. Davy Klaassen maakte nog wel de openingsgoal, maar een kwartier voor tijd kreeg Ajax de deksel op de neus.

Tags

 • #AJAGAE

Socials

Header Goed 1280

In beeld | Documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam' in première

De documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam' is zondag in première gegaan in de Pathé naast de Johan Cruijff ArenA. De exclusieve documentaire waarin Jurriën Timber, Devyne Rensch en Ryan Gravenberch een heel seizoen intensief worden gevolgd was voor genodigden te zien in de bioscoop.

Tags

 • #ParelsvanAmsterdam

Socials