In beeld | Documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam' in première

Header Goed 1280
Header Goed 1280

De documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam' is zondag in première gegaan in de Pathé naast de Johan Cruijff ArenA. De exclusieve documentaire waarin Jurriën Timber, Devyne Rensch en Ryan Gravenberch een heel seizoen intensief worden gevolgd was voor genodigden te zien in de bioscoop.

Tags

  • #ParelsvanAmsterdam

Socials

Met een mooie loper, pers en veel familie en vrienden werd er groots uitgepakt tijdens de première van de exclusieve documentaire. De drie hoofdrolspelers, gehuld in een stijlvolle outfit, arriveerden rond de middag bij de bioscoop en maakten hun entree over de loper.

Na de pers- en fotomomenten was het tijd voor het belangrijkste: de documentaire. Het drietal werd vorig seizoen intensief gevolgd door Ajax, zowel binnen als buiten het voetbal. De documentaire geeft een exclusieve inkijk in het leven van drie grote talenten die te maken krijgen met thema's als broederschap, succes en tegenslag.

Veel bekenden
Naast de familie en vrienden van Timber, Rensch en Gravenberch waren er ook verschillende Ajacieden aanwezig tijdens de feestelijke première. Onder meer Davy Klaassen, Kenneth Taylor, Brian Brobbey en Owen Wijndal namen een kijkje in de Pathé. Ook Susan Lenderink, Menno Geelen, Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar zochten een plekje in zaal 14, die helemaal vol zat.

Na het zien van de documentaire kwamen de hoofdrolspelers naar voren. Het drietal gaf aan de docu vandaag pas voor het eerst te zien. "Nu komt het besef pas wat we eigenlijk meemaken", vertelde Timber.

De documentaire is vanaf vrijdag 7 oktober exclusief te zien op Prime Video.

Gerelateerde artikelen

Thumb Goed Parels

Officiële trailer | 'AJAX: Parels van Amsterdam'

Ajax heeft een exclusieve documentaire voor Prime Video geproduceerd. Jurriën Timber, Ryan Gravenberch en Devyne Rensch zijn het afgelopen seizoen intensief gevolgd. De officiële trailer van 'AJAX: Parels van Amsterdam' is nu te zien.

Tags

  • #ParelsvanAmsterdam

Socials