Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog | Dit was de woensdag in Razgrad

Ajax speelt donderdagavond de belangrijke heenwedstrijd in de play-offs van de UEFA Europa League tegen Ludogorets. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit duel.

Liveblog

21:52

Berichtje van Berghuis

Wil jij morgen niks missen van Ludogorets - Ajax? Bekijk de wedstrijd vanaf 20:00 uur op RTL 7. Het duel is ook op Ziggo Sport te zien.

Daarmee sluiten we het liveblog af voor vandaag. Morgen zijn we weer terug met een nieuw liveblog voor het duel met Ludogorets.


21:15

Bekijk dag 1 met Training Day

Van de vlucht vanuit Amsterdam tot de laatste zweetdruppels op het trainingsveld in Bulgarije: dit was de woensdag voor de selectie en staf van Ajax. In elf minuten ben je helemaal bij.


20:29


20:07

De training zit erop ✅

De spelers verlaten inmiddels het veld en gaan richting het hotel. Voor hen zit de eerste dag in Bulgarije erop. Morgen om 20:00 uur is de aftrap voor het eerste duel in de play-offs van de UEFA Europa League.


19:28

Afronden op de goal

Terwijl Steven Bergwijn de goalies test kijkt de selectie mee op het trainingsveld. Meerdere Ajacieden gaan nog afronden op het doel bij Jay Gorter, Diant Ramaj en Charlie Setford.


19:11

Goaaal!

Voorgeven, schieten en raaak! Brobbey is zo te zien blij met zijn treffer op de training.


19:01

Stijlvol, Davy!


18:47

Trainen in Bulgarije

Dat is toch wat de spelers het liefste doen: gewoon lekker met de bal bezig zijn.


18:35

Wie is de snelste Ajacied?

In het stadion van Ludogorets werd de explosiviteit van de Ajacieden op de proef gesteld.


18:27

😁

Berghuisglimlach900 ??

Op de persconferentie verklapte trainer Maurice Steijn dat hij speelminuten gaat geven aan Steven Berghuis. Ajax' nummer 23 miste de duels met Heracles en Excelsior vanwege een schorsing. 


18:18

Kroaten onder elkaar 🇭🇷

Josip Šutalo staat ook op het trainingsveld ook al is hij morgen niet speelgerechtigd. Bij het rekken en strekken van de spieren zoeken de Kroaten Šutalo en Jakov Medić elkaar op.


18:11

Rekken en strekken

Bewegende beelden vanuit Razgrad. In het stadion zijn de spelers begonnen met het opwarmen van hun spieren.


18:08

Daar is de selectie

In Bulgarije is het een uur later dan in Nederland. De zon staat al wat lager aan de horizon als de spelers van Ajax het veld betreden van de Huvepharma Arena.


18:00

Kijk hier de hele persconferentie terug

Heb jij de persconferentie zojuist gemist? Geen probleem. Kijk 'm hier in z'n geheel terug.


17:47


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Hatovertrek1920

Met deze spelers reist Ajax af naar Bulgarije

Maurice Steijn heeft de spelerslijst bekendgemaakt voor het treffen met Ludogorets. Er reizen 25 spelers mee naar Bulgarije. Onder de groep Ajacieden bevindt zich ook kersverse aanwinst Josip Šutalo, maar hij is nog niet speelgerechtigd.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials

Steijn1920 (1)

Woensdag einde middag persconferentie met Steijn en Bergwijn

Daags voor het Europese duel met Ludogorets blikt trainer Maurice Steijn samen met aanvoerder Steven Bergwijn vooruit tijdens de persconferentie. Dit persmoment is woensdag live te volgen via de Ajax App, Ajax.nl en ons YouTube-kanaal en begint om 17.30 uur Nederlandse tijd.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials

Di Bello 1920

Italiaanse scheidsrechter bij Ludogorets – Ajax

Marco di Bello is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor het uitduel met Ludogorets. De eerste wedstrijd in het tweeluik van de play-offs voor de UEFA Europa League begint donderdag om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials