Met deze spelers reist Ajax af naar Bulgarije

Hatovertrek1920
Hatovertrek1920

Maurice Steijn heeft de spelerslijst bekendgemaakt voor het treffen met Ludogorets. Er reizen 25 spelers mee naar Bulgarije. Onder de groep Ajacieden bevindt zich ook kersverse aanwinst Josip Šutalo, maar hij is nog niet speelgerechtigd.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials

De Ajacieden vertrekken woensdag naar Razgrad, waar er om 17:30 uur Nederlandse tijd een persconferentie gepland staat met Steijn en Steven Bergwijn. Het persmoment is live te volgen via de Ajax App, Ajax.nl en ons YouTube-kanaal.

Aansluitend op de persconferentie wordt er door de selectie getraind. Ajax speelt donderdagavond vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd het heenduel in de play-offs van de UEFA Europa League.

Dit is de spelerslijst:

Jay Gorter
Diant Ramaj
Devyne Rensch
Anton Gaaei
Jorrel Hato
Owen Wijndal
Anass Salah-Eddine
Jakov Medić
Jorge Sánchez
Josip Šutalo
Davy Klaassen
Kenneth Taylor
Mohammed Kudus
Branco van den Boomen
Silvano Vos
Benjamin Tahirović 
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Carlos Forbs
Steven Berghuis
Christian Rasmussen
Kristian Hlynsson
Mika Godts
Olivier Aertssen
Charlie Setford

Gerelateerde artikelen

Steijn1920 (1)

Woensdag einde middag persconferentie met Steijn en Bergwijn

Daags voor het Europese duel met Ludogorets blikt trainer Maurice Steijn samen met aanvoerder Steven Bergwijn vooruit tijdens de persconferentie. Dit persmoment is woensdag live te volgen via de Ajax App, Ajax.nl en ons YouTube-kanaal en begint om 17.30 uur Nederlandse tijd.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials

Still Interview Avila

Avila: 'Elke speler droomt van zo'n stap'

Gaston Avila is in de wolken met zijn transfer naar Ajax. "Elke voetballer droomt ervan om zo'n stap te maken." Directeur spelerszaken Sven Mislintat roemt de mentaliteit van de kersverse Ajacied. "Een typische Argentijn: speelt met zijn hart, heeft een geweldige mentaliteit en een echte persoonlijkheid."

Tags

  • #Avila

Socials

230821 Tahirovic

Tahirović: 'De groep heeft me goed opgenomen'

Ajax treft donderdagavond in de play-offs van de UEFA Europa League Ludogorets. Met nieuweling Benjamin Tahirović bespreken we zijn periode tot dusver in Amsterdam en blikken we vooruit op het duel met de Bulgaren. "Ik heb geloof in ons team en zie veel potentie."

Tags

  • #Tahirović

Socials