Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog | Veldinspectie en persconferentie in Napels

Ajax speelt woensdagavond de vierde groepswedstrijd in de UEFA Champions League op bezoek bij Napoli. In dit liveblog houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit duel. 

Liveblog

22:30

De avond afsluiten met Training Day 🔥

Met deze Training Day sluiten we het liveblog voor vandaag af. In ruim tien minuten krijg je een perfect beeld hoe deze reisdag verliep.

Ajacieden, slaap lekker en tot morgen. Dan is het Matchday!


21:16

Il Capitano ©

Tadic Napoli Uit 900 ??

Hoewel Dusan Tadic voor morgen geschorst is, is hij wel meegereisd naar Italië. "Dat zegt wat over hoe hij als persoon is", sprak Bergwijn zich lovend uit over Tadic op de persconferentie.


21:07

Best friends ❤️


21:05

Pasveer: 'Laten zien dat we een goede ploeg in Europa zijn'

Het zijn drukke weken voor Remko Pasveer. De doelman vertelt over de afgelopen periode, de huidige situatie binnen het team en kijkt vooruit naar de return tegen Napoli. "Ik zal me zo goed mogelijk voorbereiden om daar een resultaat te halen."

"Vergeleken met vorig seizoen heb ik het nu drukker, maar dat is inherent aan alle wisselingen binnen de club. De vastigheden moeten er opnieuw in, daar zijn we druk mee bezig. Dat heeft tijd nodig", begon Pasveer over de impact van vertrokken spelers.

Hard werken
De doelman erkent dat het momenteel soms lastig loopt. "De zekerheden vallen wat sneller weg als er iets gebeurt in een wedstrijd. Dat was vorig seizoen minder. Het enige wat we kunnen doen is hard werken, erover praten en doorgaan. Dat is iets waar we heel druk mee bezig zijn."

Tegen FC Volendam leek er geen vuiltje aan de lucht totdat de thuisploeg scoorde. "We gingen andere dingen doen en we zochten vaak moeilijke oplossingen. Daarnaast heeft het ook met vertrouwen te maken. Als je in een goede fase zit kom je daar makkelijker overheen."


20:59

Veldinspectie 🌱

Voordat de persconferentie begon in Stadio Diego Armando Maradona brachten de Ajacieden een bezoekje aan het veld waar het morgen allemaal op moet gebeuren. Verschillende groepjes zochten elkaar en leken relaxed in aanloop naar het duel met de Italianen.

Getraind werd er dus niet meer, die sessie hadden de Ajacieden dinsdagochtend in Amsterdam al gehad.


20:42

Even terug naar de persconferentie (2/2) 🎥


20:35


20:25

Persco ten einde, terug naar het hotel

De persconferentie is ten einde. Aangezien de selectie vanochtend in Amsterdam heeft getraind, wordt nu afgereisd naar het spelershotel.


20:18

Update Jorge Sánchez

Schreuder En Bergwijn 900 ??

Schreuder op de vraag of Jorge Sánchez negentig minuten kan spelen. "Dat is onwaarschijnlijk”, reageert onze coach. "Hij heeft de laatste twee of drie dagen goed meegetraind, morgen beslissen we wat we met hem gaan doen."


20:13

Schreuder: 'Spelprincipes moeten hetzelfde blijven;

Schreuder Persco 900 ??

Schreuder: "Qua instelling zullen we het benaderen zoals in de thuiswedstrijd, alleen moeten we in detail wel dingen anders doen. We zullen proberen te domineren en op momenten hoog druk proberen te geven. Er zullen ook momenten zijn dat we wat meer moeten inzakken, maar onze spelprincipes moeten overeind blijven.”


20:07

Schreuder: 'Zijn niet stabiel'

Schreuder900

Schreuder: "Als je naar de afgelopen weken kijkt, zijn we niet stabiel. Je kan niet verwachten dat we iedere wedstrijd top zijn. Er zijn wel momenten in wedstrijd dat het beter kan en moet. Je mag niet zoals vorige week door de ondergrens zakken."


20:01

Persco is begonnen, kijk live mee


19:15

Straks persco!

Vanaf 20:00 uur verschijnen Alfred Schreuder en Steven Bergwijn in de persruimte van Napoli.


19:06

Het Stadio Diego Armando Maradona van buitenaf 📸


16:37

Stadionbezoek en persco

Vanavond staat een kort bezoek aan het stadion in Napels op het programma en schuiven Steven Bergwijn en Alfred Schreuder aan voor de persconferentie. Het persmoment is vanaf 20:00 uur live te volgen via onderstaande video.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Zwayer 880

Zwayer fluit Napoli - Ajax

Ajax speelt woensdag in Napels tegen Napoli de eerste van drie terugwedstrijden in de groepsfase van de UEFA Champions League. Dit duel wordt gefloten door Felix Zwayer. Het duel begint om 18:45 uur.

Tags

  • #UCL
  • #NAPAJA

Socials

Alvarez Balende UEFA CL 1280

Samenvatting Ajax – Napoli

Ajax heeft een pijnlijke nederlaag geleden in de UEFA Champions League. Het Italiaanse Napoli bleek met 1-6 te sterk in de Johan Cruijff ArenA. Tot overmaat van ramp kreeg Dusan Tadic ook nog een rode kaart.

Tags

  • #UCL
  • #AJANAP

Socials