Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog | Dit was de woensdag in Zuid-Frankrijk

Dit is het liveblog voor de pre-matchday voor de UEFA Europa League-uitwedstrijd tegen Olympique Marseille. Lees hier alles over de voorbereiding van de Ajacieden op het vijfde groepsduel.

Liveblog

23:00

Training Day 🏃

We sluiten dit pre-matchday liveblog af met een filmische terugblik op de eerste dag in Marseile. Morgen speelt Ajax in Zuid-Frankrijk in de poulefase van de UEFA Europa League. Bedankt voor het volgen van dit liveblog. Morgen starten we een gloednieuwe.


20:30

Training zit erop

Het is klaar in Stade Vélodrome. Tijd om naar de catacomben te gaan en het hotel op te zoeken. 


20:09

Brobbey 👋 Taylor

Wat gaat Kenneth Taylor nou precies doen langs het veld en achter de boarding? Moet ie een bal halen? Brian Brobbey kan er in ieder geval om lachen.


20:00

Gero Rulli 🧤

Rullikeeper900 ??

Het is goed om Rulli ook weer volle bak te zien trainen. De goalie raakte in augustus van dit jaar geblesseerd in het Eredivisie-duel met Heracles. De Argentijn zat zaterdag tegen Vitesse weer voor de eerste keer op de bank na zijn kwetsuur.


19:55

Vanaf iets lager van de grond 📸

De fotograaf heeft een mooie positie ingenomen langs het veld in het Stade Vélodrome en schoot een paar lekkere actieplaten van de training.


19:41

De trainer kijkt mee 👀

Vantschipoptraining900 ??

Ondertussen kijkt John van 't Schip ogenschijnlijk tevreden toe.


19:33

Up next: positiespel

De spelers hebben verschillende kleuren hesjes aangetrokken. Het is tijd voor een positiespel in Frankrijk.


19:24

Daar is ie dan: de bal ⚽

Traditiegetrouw starten de spelers met rondo's. Een ideale manier om even met de bal bezig te zijn voor de training vol losbarst.


19:15

Eerst nog sprintoefeningen

Of nou ja.. direct met de bal? Eerst werden er nog sprintoefeningen gedaan om de spieren warm te krijgen. Het is momenteel acht graden in Marseille. Dus even warmdraaien is geen overbodige luxe.


19:09

Spelers druppelen binnen

Rond de klok van 19:00 uur kwamen na de trainer ook één voor één de spelers richting het veld. Tijd om met de bal aan het werk te gaan in Frankrijk.


19:03

Op het veld in Frankrijk

Schipopveld900 ??

Na de persconferentie werden Jorrel Hato en John van 't Schip nog geïnterviewd door rechtenhouders. Daarna zochten ze het gras op in Stade Vélodrome. Van 't Schip trapte zelf ook alvast een balletje mee, voordat ook de rest van de spelers zich kwamen melden.


18:40


18:36


18:33


18:30


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

231128 Interview Taylor SITE

Taylor over Marseille-uit: 'Winnen is het enige dat telt'

Kenneth Taylor heeft een positief gevoel overgehouden aan de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Vitesse. De 21-jarige middenvelder, die tegen de Arnhemmers goed was voor een doelpunt en een assist, blikt ook alvast vooruit op de Europese ontmoeting met Olympique Marseille. "Ik heb gehoord dat het gruwelijk is om daar te spelen."

Tags

  • #UEL
  • #OMAJA
  • #Taylor

Socials

Sozza1920

Italiaan Sozza fluit uitduel met Marseille

De uitwedstrijd tegen Olympique Marseille is donderdag in Italiaanse handen. Het duel in Zuid-Frankrijk wordt gefloten door Simone Sozza, zo is door de UEFA bekendgemaakt.

Tags

  • #UEL
  • #MARAJA

Socials