Liveblog

Aan het verbinden . . .

Ajax Vrouwen weer terug in Amsterdam

  • De Ajax Vrouwen verbleven in Portugal ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft
  • Het oefenduel met VfL Wolfsburg werd zaterdag met 3-0-verloren
  • De competitie wordt zaterdag hervat in Amsterdam tegen Excelsior om 16:30 uur

Liveblog

19:30

Terug naar Amsterdam 🧳

Het trainingskamp in Portugal zit erop. Na de training is de selectie naar Amsterdam gereisd. Zaterdag wordt de competitie hervat in eigen huis tegen Excelsior. Het duel met de Rotterdammers begint om 16:30 uur.


14:45

Laatste training in Portugal

Daags na het duel met VfL Wolfsburg is er een uitlooptraining voor de Ajax Vrouwen. De wisselspelers zijn intensief bezig en de basiself kijkt toe in het zonnetje. Een relaxed einde van het trainingskamp in Portugal.


11:31

De dagelijkse update van Hein 🤳

Onze Hein vertelt jou kort hoe de laatste dag van het trainingskamp in Portugal van de Ajax Vrouwen eruit ziet. En dat zonnetje op de achtergrond blijf toch ook heerlijk zeg...


09:06

Laatste dag: nog eenmaal trainen

Zondag 14 januari

Het is tijd voor de laatste dag van het trainingskamp in Lagos. De Ajacieden trainen nog een laatste keer op Portugese bodem. Die afsluitende sessie begint om 12:30 Nederlandse tijd.


18:08

Fans 🙌

Na afloop was er natuurlijk nog tijd om even bij te praten met toeschouwers of een handtekening uit te delen. De Ajax Vrouwen trainen morgen nog op Portugese bodem en vliegen dan weer terug naar Amsterdam.


17:51

🕒 90+3. Afgelopen

Einde 2 90 ??

Het is afgelopen in Portugal. De Ajax Vrouwen gaan met 3-0 onderuit tegen VfL Wolfsburg. 


17:38

🕒 80. Tien minuten nog

Van de basiself staat alleen Nadine Noordam nog binnen de lijnen. De middenvelder draagt de aanvoerdersband, maar ziet dat de Ajax Vrouwen ook na de rust moeite hebben de beslissende pass te geven voor het doel van de tegenstander. Het duel duurt nog tien minuten.


17:29

🕒 71. 3-0 VfL Wolfsburg

Het wordt 3-0 voor VfL Wolfsburg. Een eigen doelpunt van Soraya Verhoeve zorgt voor een derde Duitse treffer.


17:22

🕒 64. Verse krachten

Wissels 2 900 ??

De wissels in beeld. 


17:21

🕒 63. Acht wissels

De Ajax Vrouwen gaan acht keer wisselen.

Uit: Romée Leuchter, Kay-Lee de Sanders, Tiny Hoekstra, Rosa van Gool, Sherida Spitse, Danique Noordman, Ashleigh Weerden, Regina Van Eijk
In: Bente Jansen, Soraya Verhoeve, Isabelle Hoekstra, Jonna van de Velde, Isa Kardinaal, Danique Tolhoek, Quinty Sabajo, Dionne van der Wal


17:07

🕒 49. Kans Leuchter

De ingevallen Chasity Grant zorg met aan entree direct voor gevaar aan de rechterkant. Eerst stuit ze zelf op keeper van de Duitsers en even later vindt ze Romée Leuchter. Haar inzet wordt opnieuw gepakt door de sluitpost van VfL Wolfsburg.


17:03

🕒 46. Tweede helft van start

Wissel 900 ??

Het tweede bedrijf is begonnen. De Ajax Vrouwen hebben twee keer gewisseld:

Uit: Lotte Keukelaar, Milicia Keijzer
In: Lily Yohannes, Chasity Grant


16:45

🕒 45+1. Rust

1Bakker Rust 900 ??

Het is rust in Portugal. De ploeg van Suzanne Bakker kijkt halverwege in het Estádio Algarve tegen een 2-0-achterstand aan. 


16:35

🕒 35. Duel in beeld

De wedstrijd is inmiddels 35 minuten bezig en de Ajax Vrouwen hebben nog altijd veel moeite om kansen te creëren. Ook VfL Wolfsburg doet het na de sterke openingsfase rustig aan en geeft Ajax de bal. 


16:19

🕒 19. Moeizaam begin

Na de twee snelle tegentreffers komt het duel iets meer in evenwicht. De Ajax Vrouwen proberen de aanval te zoeken, maar de Duitse organisatie staat goed waardoor het lastig is om tot kansen te komen. 


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Selectie1920 2

Ajax Vrouwen met 25 spelers op trainingskamp in Portugal

De Ajax Vrouwen bereiden zich deze week in het Portugese Lagos voor op de tweede seizoenshelft. De Amsterdammers beleggen een trainingskamp van dinsdag 9 januari tot en met zondag 14 januari in Zuid-Europa. Trainer Suzanne Bakker neemt 25 spelers mee naar de Algarve.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Klassieker Vrouwen 1920

Ajax Vrouwen opnieuw in Johan Cruijff ArenA tegen Feyenoord

De KNVB heeft de Klassieker van de Ajax Vrouwen vastgesteld op zaterdag 10 februari 2024 om 14:00 uur. Het duel met de Rotterdammers wordt, net als vorig seizoen, afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA. De kaartverkoop is op 28 december gestart.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header1920

Highlights Ajax Vrouwen – Bayern München | Koppositie veroverd

De Ajax Vrouwen hebben woensdagavond de leiding genomen in poule C van de UEFA Women’s Champions League. De ploeg van Suzanne Bakker leverde een knappe prestatie door ook zijn tweede thuiswedstrijd in de groepsfase te winnen: Bayern München werd met 1-0 verslagen door een goal van Romée Leuchter vlak voor rust.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials