Liverpool - Ajax onder Portugese leiding

Artur Dias 1280
Artur Dias 1280

De Portugees Artur Dias is dinsdagavond de scheidsrechter bij de UEFA Champions League-wedstrijd Liverpool - Ajax. Hij wordt in Engeland geassisteerd door zijn landgenoten Rui Tavares en Paolo Suares. Tiago Martins is de VAR. Het duel in het Anfield stadion begint om 21:00 uur.

Tags

  • #UCL
  • #LIVAJA

Socials

Dias floot Ajax één keer eerder. In 2017 was hij de arbiter bij FC Kopenhagen - Ajax in de UEFA Europa League. Het elftal van toenmalig trainer Peter Bosz ging met 2-1 onderuit in Denemarken. Kasper Dolberg maakte die avond de enige goal aan Amsterdamse zijde.

Liverpool staat na de 4-1-nederlaag van afgelopen week tegen Napoli derde in de poule. Ajax is koploper dankzij een 4-0-overwinning op Rangers FC.

Gerelateerde artikelen

VD Sar Header 1280

Ajax verlengt contract Edwin van der Sar

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV is voornemens het contract met Edwin van der Sar te verlengen tot en met 30 juni 2025. Dit met inachtneming van de geldende procedure, waardoor de algemeen directeur na de aankomende Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) door de RvC kan worden herbenoemd voor de nieuwe periode. Deze AVA vindt plaats op 11 november 2022. De huidige termijn van Van der Sar loopt tot en met november 2023.

Tags

  • #VanderSar

Socials