Ajax O18 speelt gelijk tegen PSV O18

Ajax O18 heeft zaterdagmiddag gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Het duel op sportcomplex de Toekomst was live te volgen via de Ajax App en Ajax.nl en eindigde in 2-2. Namens Ajax scoorden Yoram Boerhout en Chahine van Bohemen.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

De Ajacieden van Frank Peereboom staan tweede in de competitie met één punt minder dan koploper FC Utrecht. De Utrechters hebben wel een duel meer gespeeld. PSV is met tien punten uit vijf wedstrijden de directe achtervolger van Ajax O18.

Opstelling Ajax O18: Setford; Alders, Henry, Agougil, Jetten; Brandes, Chahid, Idumbo Muzambo; Speksnijder, Boerhout, Kalokoh.

Het duel was ook live te volgen via ons YouTube-kanaal.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen

Programmajeugd Ajax O18 880

Programma jeugd | Toppers voor O16 & O18

De hoofdmacht van Ajax maakt zich klaar voor de Klassieker en ook voor de jeugd staan er topwedstrijden op het programma. Koploper O17 gaat op bezoek bij FC Eindhoven, O16 ontvangt de leeftijdsgenoten van PSV in eigen huis en ook O18 maakt zich klaar voor een topper.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

S'coolheader

In beeld | Mundus College wint Ajax Foundation-project S'Cool

Het Mundus College is de winnaar geworden van S'Cool, een vijftienweeks maatschappelijk project van de Ajax Foundation. Op de school in Amsterdam-West werd de prijs uitgereikt door Daphne Koster, manager van de Ajax Vrouwen. S'Cool is een competitief scholenprogramma voor het voortgezet onderwijs waarbij jongeren (14-17 jaar) aan de slag gaan met het bepalen van hun eigen normen en waarden en die van hun school.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Header 1280 Jeugd

Blik op de Toekomst | O11 en O17 winnen thuisduel, O18 speelt gelijk

Ondanks het winterse weer en enkele afgelaste potjes kwamen er genoeg jeugdteams van Ajax in actie. Zo won de O11 van PSV, boekte de O17 een thuiszege op ADO, scoorde de O13-1 tien keer en speelde de O18 gelijk bij AZ. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials