Losse kaartverkoop tweede seizoenshelft

Stadion 1420
Stadion 1420

Na het WK wordt de Eredivisie in januari hervat. In de tweede seizoenshelft speelt Ajax thuis tegen onder andere FC Twente, Sparta, RKC en Feyenoord. Op maandag 21 november start de losse kaartverkoop voor de aankomende zeven thuisduels in de Eredivisie.

Tags

  • #Kaartverkoop

Socials

Op 21 en 22 november krijgen seizoenkaarthouders de mogelijkheid om per duel één kaart bij te kopen, voor De Klassieker is bijkopen voor seizoenkaarthouders niet mogelijk. Vanaf 23 november is het de beurt aan de leden van Supportersvereniging Ajax, gevolgd door de Club Cardhouders. Vanaf vrijdag 25 november kunnen alle overige Ajacieden kaarten kopen. De volledige verkoop verloopt volgens onderstaand schema. Alleen voor het duel met Feyenoord geldt een Club Card verplichting, voor alle overige duels kunnen alle Ajacieden kaarten bestellen.

Laatste drie thuisduels
De kaartverkoop van onze thuiswedstrijden tegen FC Emmen, AZ en FC Utrecht zal later in het seizoen starten. Houd hiervoor de officiële Ajax kanalen in de gaten.

Gerelateerde artikelen

Socialtalkconceicaothumb

Social Talk | Conceição: 'Ik heb het beste kapsel van de selectie'

Een exclusief interview met Francisco Conceição. De Portugese vleugelaanvaller neemt in Social Talk uitgebreid de tijd om te praten over zijn familie, zijn kapsels en natuurlijk zijn verrichtingen bij Ajax tot dusver. Dit doen we aan de hand van de Instagram-tijdlijn van het negentienjarige talent.

Tags

  • #Conceição

Socials

Heitinga Contract 1280

Ajax verlengt contract John Heitinga

Ajax heeft overeenstemming bereikt met John Heitinga over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe overeenkomst van de trainer van Jong Ajax gaat met terugwerkende kracht in op 1 juli 2022 en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Heitinga

Socials

Pasveer 1280

Pasveer over WK: 'We zijn daar met een doel'

Remko Pasveer kwam op 37-jarige leeftijd naar Ajax, maakte op 38-jarige leeftijd zijn debuut voor Oranje en gaat op zijn 39e met Oranje naar het WK. We spraken hem direct na het bittere puntenverlies bij FC Emmen. "Ik ben blij dat ik erbij zit, maar ik baal dat het bij Ajax niet lekker loopt."

Tags

  • #Pasveer

Socials