Maak kennis met Lucas Ocampos: 'Ik geef altijd alles!'

Lucas Ocampos is Ajacied. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van Sevilla. In het contract is een optie tot koop opgenomen. De Argentijn gaf direct na zijn presentatie een eerste interview als speler van Ajax.

Tags

  • #Ocampos

Socials

Tags

  • #Ocampos

Socials

Gerelateerde artikelen

Ocampos Goed Header 1280

Ajax huurt Lucas Ocampos van Sevilla

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Sevilla FC en Lucas Ariel Ocampos. De Argentijn wordt gehuurd van de Spaanse club, waar hij op dit moment onder contract staat. De huurovereenkomst kent een looptijd van een seizoen, tot en met 30 juni 2023, en een optie tot koop.

Tags

  • #Ocampos

Socials

Ocampos 1280 ARG

Ocampos Ajacied | Hoe verging het de eerste twee Argentijnen bij Ajax?

De kersverse Ajacied Lucas Ocampos bevindt zich in een goed, maar vooral ook bont gezelschap als het aankomt op Argentijnse voorgangers. De lijst (oud-)Ajacieden uit het Zuid-Amerikaanse topvoetballand bestond tot deze transferperiode uit zeven namen. Ruim een kwart eeuw eerder (in het seizoen 1996/1997) waren Mariano Juan en Ivan Gabrich de eerste 'Amsterdamse Argentijnen' in de clubhistorie. Hoe verging het deze verre voorgangers van onze nieuwste Argentijn?

Tags

  • #Ocampos

Socials

Prime Header 1280

Ajax documentaire bij Prime Video

Ajax heeft een exclusieve documentaire voor Prime Video geproduceerd. De bij de Amsterdamse club opgeleide spelers Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Devyne Rensch zijn het afgelopen voetbalseizoen intensief en van nabij met camera's gevolgd. Zowel op de club als daarbuiten. Dit heeft geleid tot de documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam'.

Tags

  • #ParelsvanAmsterdam

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl