Makkelie fluit competitietopper tegen PSV

Makkelie 1420 2019 09 22 PSV Ajax 290
Makkelie 1420 2019 09 22 PSV Ajax 290

Danny Makkelie heeft zondag de leiding in de Eredivisie-topper tegen PSV. De leidsman wordt in de Johan Cruijff ArenA terzijde gestaan door zijn assistent-scheidsrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Jochem Kamphuis is de vierde official.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Het arbitrale kwartet wordt op afstand ondersteund door VAR Pol van Boekel. Laatstgenoemde wordt op zijn beurt weer geassisteerd door Roy de Nas.

Makkelie floot Ajax ook in Utrecht
De laatste Ajax-wedstrijd die Makkelie floot was het uitduel met FC Utrecht. Op 28 augustus 2022 verlieten de Ajacieden de Domstad met een 2-0-overwinning. Steven Berghuis en Brian Brobbey waren de doelpuntenmakers. Ajax en PSV troffen elkaar eerder dit seizoen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Op 30 juli wonnen de Brabanders met 3-5 in de ArenA.

Makkelie 900 2022 08 28 FC Utrecht Ajax 0083

De Ajax-selectie speelde dinsdag nog een uitduel met Rangers FC in de groepsfase van de UEFA Champions League. In Glasgow won de ploeg van Alfred Schreuder met 1-3. Steven Berghuis, Mohammed Kudus en Francisco Conceiçao waren de Amsterdamse doelpuntenmakers.

Na de terugreisdag op woensdag zullen de Ajacieden hun focus weer richten op de Eredivisie. Koploper Ajax heeft met een wedstrijd minder gespeeld één punt meer dan de Eindhovenaren. Ajax – PSV wordt vanaf 16:45 uur gespeeld.

Gerelateerde artikelen

Bassey Aan De Bal Ajax 1280

Highlights Rangers FC – Ajax | Ook een zege op Ibrox

Ajax heeft dinsdagavond ook de tweede wedstrijd tegen Rangers FC in de groepsfase van de UEFA Champions League winnend afgesloten. Na een 0-2-ruststand door goals van Steven Berghuis en Mohammed Kudus eindigde het duel in 1-3. In de tweede helft maakte invaller Francisco Conceiçao de derde Amsterdamse goal en gooide daarmee de wedstrijd in het slot.

Tags

  • #UCL
  • #RANAJA

Socials

Tadic Juichende Bij Derde Goal 1280

Alles over de overwinning op Rangers FC

Welkom in het liveblog rondom Rangers FC - Ajax, de uitwedstrijd die we met 1-3 hebben gewonnen. Blijf via ons liveblog uitgebreid op de hoogte.

Tags

  • #UCL
  • #RANAJA

Socials