Manschot fluit uitduel met PEC Zwolle

Manschot 1920 (1)
Manschot 1920 (1)

Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het duel met PEC Zwolle. Ajax speelt zondag om 12:15 uur op bezoek bij de Zwollenaren.

Tags

  • #PECAJA

Socials

De 41-jarige arbiter wordt bijgestaan door assistenten Mario Diks en Franca Overtoom. Nick Smit is de vierde official en Ingmar Oostrom is de VAR van dienst.

Manschot was dit seizoen een keer eerder de scheidsrechter bij een duel van Ajax: tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Heracles: 4-1-winst.

Gerelateerde artikelen

Emanuelson1920

Ajax Foundation verwelkomt nieuwe ambassadeur

De Ajax Foundation verwelkomt een nieuw gezicht als ambassadeur: Urby Emanuelson. De voormalig verdediger van Ajax is opgegroeid in de Bijlmer en doorliep de jeugdopleiding in Amsterdam. Wat Emanuelson verbindt met de Ajax Foundation is niet alleen zijn voetbalachtergrond, maar ook zijn band met de Bijlmer. Als kind van de buurt is hij er nog elke dag te vinden.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

HL1920

Highlights Liverpool Legends – Ajax Legends

De legends teams van Ajax en Liverpool stonden zaterdagmiddag tegenover elkaar op een volgepakt Anfield. De vermakelijke benefietwedstrijd leverde maar liefst zes doelpunten op: 4-2. Treffers van Derk Boerrigter en Kiki Musampa in de eerste helft bleken niet genoeg voor de overwinning.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

Pachuca1920

CF Pachuca op bezoek: 'Onze club lijkt veel op Ajax'

Een delegatie van CF Pachuca is op bezoek in Amsterdam. De komst van de jeugdtrainers maakt deel uit van de samenwerking die Ajax heeft met de Mexicaanse profclub. De clubs wisselen kennis en kunde met elkaar uit. "Zo krijgt Ajax de markt in Mexico in beeld en Pachuca kan zijn jeugdopleiding versterken met onze informatie."

Tags

  • #CFPachuca

Socials