Manschot fluit uitduel met Sparta

Manschot 1440
Manschot 1440

Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd Sparta – Ajax. Het duel tegen de huidige nummer elf van de Eredivisie begint zondag vanaf 14:30 uur.

Tags

  • #SPAAJA

Socials

De 39-jarige Manschot wordt in Rotterdam bijgestaan door assistenten Dave Goossens en Patrick Inia. Alex Bos is de vierde official. Sander van der Eijk is de VAR van dienst en wordt geassisteerd door Joost van Zuilen.

De laatste keer dat Manschot de leiding had over een wedstrijd van Ajax was op 23 april 2022. In speelronde dertig won Ajax in de slotfase op bezoek bij NEC met 0-1 dankzij een doelpunt van Brian Brobbey.

Gerelateerde artikelen

CL 880

Informatie kaartverkoop UEFA Champions League

Het nieuwe UEFA Champions League-seizoen gaat bijna van start. Op donderdag 25 augustus zal de loting uitwijzen tegen wie Ajax gaat spelen in de groepsfase. Niet veel later wordt het definitieve speelschema bepaald.

Tags

  • #UCL

Socials

Antony Gro 880

In de spotlight | Antony op dreef tegen FC Groningen

Antony liet tijdens het eerste thuisduel van de competitie met FC Groningen fraaie dingen zien op het veld. Onze cameraman volgde de Braziliaan gedurende de wedstrijd en dat leverde deze heerlijke beelden op.

Tags

  • #AJAGRO
  • #Antony

Socials

Antony12802

Highlights Ajax – FC Groningen | Hoogstandjes in de hitte

Ajax heeft zondagmiddag ook de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in winst omgezet. In de Johan Cruijff ArenA legden de Ajacieden in tropische omstandigheden een zeer overtuigend optreden op de mat en walsten ze over FC Groningen heen: 6-1. Steven Bergwijn blonk uit met de eerste hattrick uit zijn carrière.

Tags

  • #AJAGRO

Socials