Martínez: 'We spelen met de juiste spirit'

Martinezthuisshirt
Martinezthuisshirt

Lisandro Martínez begon woensdag tegen AZ voor het eerst sinds 9 december weer in de basis. De Argentijn kwam sterk voor de dag en had daarmee zijn aandeel in een zeer knappe teamprestatie. Martínez hoopt dat Ajax het uitstekende presteren in januari zondag kan doorzetten tegen Fortuna Sittard.

Tags

  • #FORAJA

Socials

"We spelen met de juiste spirit. Ik zie ons de laatste wedstrijden steeds knokken tot het einde", zegt Martínez. "Dat is ook wat de fans van ons vragen, die ‘grinta’. Daar draait voetbal ook om in mijn ogen: mentaliteit, met elkaar verbonden blijven, alles geven en natuurlijk het brengen van mooi voetbal, wat hier ook hoog op het wensenlijstje staat."

Of Martínez opnieuw aan de aftrap verschijnt, zal zondag duidelijk worden. Aan de instelling en voorbereiding van de linkspoot zal het in ieder geval niet liggen. "Zoals iedereen ben ik natuurlijk klaar om te spelen, maar het hangt van de trainer af of dat gaat gebeuren. Ik zorg gewoon dat ik er klaar voor ben."

Tags

  • #FORAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Martinez

Martínez: ‘Waar de trainer me ook neerzet, ik ga tot het gaatje’

Lisandro Martínez kende een uitstekend debuutseizoen bij Ajax. De Argentijn was achter Dusan Tadic zelfs de Ajacied met de meeste speelminuten. De concurrentie is moordend, maar de 22-jarige Martínez is vastbesloten om er ook dit seizoen weer voor te zorgen dat de trainer niet om hem heen kan.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Tastebuddies

Taste Buddies | Tagliafico en Martínez: 'Je lijkt op mijn hond'

Op Eerste Kerstdag vliegen de kersttradities weer over tafel. Lisandro Martínez en Nico Tagliafico proeven in een nieuwe Taste Buddies kerstgerechten van over de hele wereld. Met onder andere de Nederlandse kerststol, Argentijnse Vitello Tonnato en een bijzondere Japanse traditie.

Tags

  • #TasteBuddies

Socials

Dennishigler

Higler fluit Fortuna Sittard - Ajax

Dennis Higler fluit zondag de Eredivisie-wedstrijd Fortuna Sittard - Ajax. Hij wordt in Limburg geassisteerd door Johan Balder en Dave Goossens. Jeroen Manschot is de VAR in Zeist. Het duel in de achttiende speelronde van de competitie begint om 12:15 uur.

Tags

  • #FORAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl