Mascotte Lucky verrast jonge Ajacieden op schrikkeldag

Eens in de vier jaar hebben we een dag extra: 29 februari. Supportersvereniging Ajax keek in hun ledenbestand en zag dat er 98 Ajacieden op schrikkeldag jarig zijn. Samen met Ajax en Ziggo verraste mascotte Lucky enkele jonge Ajacieden die vier jaar zijn geworden en daarmee voor de eerste keer 'echt jarig' zijn. "Wow, een Ajax-shirt."

Tags

  • #SVA

Socials

Gerelateerde artikelen

Afscheid Tahamata 1920 2

Emotionele Tahamata: 'De club, de mensen, ik ga alles missen'

Na tien jaar als techniektrainer bij de jeugdopleiding van Ajax, vertrekt Simon Tahamata naar Duitsland. Op maandagavond werd de oud-speler, die in de jaren zeventig furore maakte bij Ajax, verrast met een mooi afscheid op de Toekomst. "De jeugd houdt me jong."

Tags

  • #Tahamata

Socials

Kelly's Angels Op Zoek Naar De Padelkampioen Thumbnail 1

Kelly's Angels | Op zoek naar de padelkampioen

In de zevende aflevering van Kelly's Angels gaat oud-speelster Kelly Zeeman langs bij de selectie van Suzanne Bakker. Er wordt tijdens de interlandbreak een onderling padeltoernooi gehouden om te bepalen wie de beste padeller is.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Aviv Blinde 1920

Jorren volgt Ajax vanaf blindentribune: 'Goed dat dit er is'

Jorren lijdt aan de genetische afwijking kegelstaafdystrofie, hierdoor heeft hij in het midden van zijn zicht een grote blinde vlek. In een item van Inside Ajax gaat Aviv samen met hem naar de wedstrijd Ajax - Sparta. Via Ajax Radio volgt hij wedstrijden van Ajax, thuis of vanuit het stadion. Iets wat de Ajax-host ook meemaakt.

Tags

  • #InsideAjax

Socials