Mini-Klassieker Ajax O17 zaterdag live te zien

Steur 1920 O17
Steur 1920 O17

Ajax O17 speelt zaterdag de mini-Klassieker op sportcomplex de Toekomst. Het duel begint om 12:00 uur en is live te volgen op Ajax.nl, in de Ajax App en op ons YouTube-kanaal.

Tags

  • #AjaxO17

Socials

De Amsterdammers staan na twee gespeelde wedstrijden in de competitie gedeeld bovenaan met zes punten. Tegenstander Feyenoord O17 heeft, net als Ajax, de maximale score na twee duels.

Gerelateerde artikelen

Acronis 1920

Partnership Acronis en Ajax verlengd

Technologiebedrijf Acronis en Ajax hebben de samenwerking verlengd. Acronis blijft tot en met minimaal 2026 Official Cyber Protection Partner van Ajax alsmede hoofdsponsor van de Ajax Jeugd. Naast de rechten op het vlak van zichtbaarheid en hospitality die Acronis ontvangt, blijft Ajax ook een belangrijke 'showcase' om de producten en services van Acronis onder de aandacht te brengen bij de zakelijke doelgroep.

Tags

  • #Acronis

Socials

Ajax O17 1920

Ajax O17 speelt jeugd-Klassieker tegen Feyenoord op de Toekomst

De Ajax-talenten uit de jeugdopleiding komen ook komend weekend weer volop in actie. Zo speelt Ajax O17 zaterdag de jeugd-Klassieker tegen Feyenoord O17. De O14 van Ajax reist naar Eindhoven voor een wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van PSV. En ook Ajax O13 en O18 spelen niet in Amsterdam. Beide elftallen treden namelijk aan op sportcentrum Papendal, waar Vitesse de tegenstander is.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials