Partnership Acronis en Ajax verlengd

Acronis 1920
Acronis 1920

Technologiebedrijf Acronis en Ajax hebben de samenwerking verlengd. Acronis blijft tot en met minimaal 2026 Official Cyber Protection Partner van Ajax alsmede hoofdsponsor van de Ajax Jeugd. Naast de rechten op het vlak van zichtbaarheid en hospitality die Acronis ontvangt, blijft Ajax ook een belangrijke 'showcase' om de producten en services van Acronis onder de aandacht te brengen bij de zakelijke doelgroep.

Tags

  • #Acronis

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Acronis is inmiddels een vertrouwd gezicht bij Ajax; zowel op de Toekomst als shirtsponsor van de jeugd alsmede in onze organisatie. De gezamenlijke ICT-werkzaamheden worden op basis van de succesvolle samenwerking de afgelopen jaren voortgezet en uitgebreid."

Niels Kuenen, directeur strategisch account management Acronis: "Ajax loopt voorop in het verzamelen van data. Wij kunnen helpen bij het analyseren en beschermen van die data, zodat Ajax de juiste strategische en commerciële beslissingen kan nemen." Acronis zal gaan samenwerken met Dustin, als Acronis Delivery Partner. Kuenen: "Dustin is een toonaangevende IT-leverancier in de Benelux en Scandinavië en zal de producten op gebied van cyber security leveren aan de club."

Gerelateerde artikelen

HPE1920 1 (1)

Hewlett Packard Enterprise en Ajax verlengen partnership

Ajax en Hewlett Packard Enterprise (HPE) hebben hun partnership verlengd. HPE is minimaal tot en met 2025 Official Supplier van Ajax. HPE is voor Ajax een belangrijke technologiepartner en adviseur, een rol die sinds 2018 voor zowel de kantooromgeving in de Johan Cruijff ArenA als de voetbalorganisatie op de Toekomst wordt vervuld.

Tags

  • #Hewlett Packard

Socials

BMW Header 1920

Partnership Ajax, BMW en Van Poelgeest ingegaan

Het eerder aangekondigde partnership tussen Ajax, BMW en Van Poelgeest is op 1 juli jl. ingegaan. BMW is vanaf seizoen 2023/2024 voor ten minste vier jaar Official Sponsor en Official Automotive Partner van Ajax. Spelers, staf en de Ajax-medewerkers die BMW gaan rijden hebben vandaag hun nieuwe auto opgehaald bij BMW Van Poelgeest in Amsterdam.

Tags

  • #BMW
  • #VanPoelgeest

Socials

Flinkheader

Flink en Ajax verlengen partnership tot en met 2025

Ajax en boodschappen-bezorgservice Flink hebben hun partnership-overeenkomst verlengd. Flink blijft tot en met minimaal 2025 Official Grocery Delivery Partner en Official Meal Delivery Partner van Ajax. De acties voor seizoenkaarthouders, thuiskijkers en andere fans worden voortgezet.

Tags

  • #Flink

Socials