Misehouy kopt Ajax O18 naar overwinning op PSV O18

Juichen Ajax O18 Besiktas Misehouy 880
Juichen Ajax O18 Besiktas Misehouy 880

Ajax O18 heeft met 3-2 gewonnen van PSV O18. Gabriël Misehouy was op sportcomplex de Toekomst de matchwinner met een rake kopbal.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Na een gelijkmatige openingsfase ontbrandde het duel na een kwartier spelen. De eerste kans die Ajax kreeg was onmiddellijk raak. Eskild Dall zette Rafael Sarfo aan het werk. De rechtsbuiten passeerde zijn tegenstander op snelheid, waarna zijn harde schot - dat werd getoucheerd door een PSV'er - in het doel belandde.

00:00/00:00
  • Auto

Kort daarna kwam PSV alweer langszij. Een grote fout van Olivier Aertssen leidde de gelijkmaker in. De doorgaans zo comfortabele speler in de opbouw zag zijn tegenstander niet aankomen en verloor dichtbij doelman Charlie Setford de bal.

Wereldgoal en drie punten
Ajax niet lang van de leg door die tegenvaller, want even later was het Dall die een wereldgoal maakte. Na voorwerk van Misehouy zette de Deen een combinatie op met Kristian Hlynsson, waarna hij prachtig raak volleerde.

00:00/00:00
  • Auto

Nadat PSV voor een tweede keer langszij was gekomen, was het Misehouy die de drie punten toch wist veilig te stellen. De spelmaker kopte een mooie voorzet van Julian Brandes feilloos binnen. 

Ajax O18 - PSV O18  3-2 (2-1)
14. Sarfo  1-0
17. Babadi  1-1
28. Dall  2-1
59. Gonzaga  2-2
67. Misehouy  3-2

Ajax O18: Setford, Jermoumi, Aertssen, Milovanović, Aning (74. Van Bohemen), Hlynsson, Agougil (60. Brandes), Misehouy (79. Boerhout), Sarfo (46. Gooijer), Dall, Banel (60. Vos).  

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

THUMBO16PSV

Samenvatting Ajax O16 - PSV O16

Ajax O16 nam het op eigen veld op tegen koploper PSV O16. De Amsterdammers hadden het moeilijk en verloren met 1-4.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Groepjongajaz (1)

Verslag en highlights | Jong Ajax boekt zege bij FC Eindhoven

Jong Ajax heeft de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven gewonnen. Een goede fase vlak voor rust resulteerde in doelpunten van Victor Jensen en Kenneth Taylor. Omdat Jensen én FC Eindhoven in de blessuretijd nog scoorden eindigde het treffen in 1-3.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl