Mislintat over Heitinga: 'Het was een moeilijke beslissing'

Ajax maakte donderdagmiddag bekend dat de club op zoek zal gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat laat weten dat het een lastige keuze was om niet verder te gaan met John Heitinga als eindverantwoordelijke. "Hij pakte het heel professioneel op."

Tags

  • #Mislintat

Socials

Gerelateerde artikelen

Heitinga1920

Ajax op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Ajax heeft John Heitinga laten weten dat de club op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal. Na het vertrek van Alfred Schreuder eind januari, kwam Ajax met Heitinga overeen dat hij de resterende wedstrijden van het seizoen 2022/2023 hoofdtrainer zou zijn.

Tags

  • #Heitinga

Socials

Mislintat Still 1280

Mislintat blij met nieuwe uitdaging: 'Ajax is voor mij een iconische club'

Sven Mislintat bekleedt vanaf 19 mei officieel de functie directeur voetbalzaken binnen Ajax. De vijftigjarige Duitser tekent een contract tot en met de zomer van 2026 en kijkt uit naar zijn uitdaging in Amsterdam. "Het is een eer voor mij en ik wil zo snel mogelijk het Ajax-DNA krijgen."

Tags

  • #Mislintat

Socials

Mislintat 1280

Sven Mislintat directeur voetbalzaken Ajax

Sven Mislintat treedt bij Ajax in dienst als directeur voetbalzaken. Daarover hebben Ajax en de Duitser overeenstemming bereikt. Hij tekent in Amsterdam een contract dat formeel loopt van 19 mei 2023 tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Mislintat

Socials