Mislintat blij met nieuwe uitdaging: 'Ajax is voor mij een iconische club'

Sven Mislintat bekleedt vanaf 19 mei officieel de functie directeur voetbalzaken binnen Ajax. De vijftigjarige Duitser tekent een contract tot en met de zomer van 2026 en kijkt uit naar zijn uitdaging in Amsterdam. "Het is een eer voor mij en ik wil zo snel mogelijk het Ajax-DNA krijgen."

Tags

  • #Mislintat

Socials

Tags

  • #Mislintat

Socials

Gerelateerde artikelen

Mislintat 1280

Sven Mislintat directeur voetbalzaken Ajax

Sven Mislintat treedt bij Ajax in dienst als directeur voetbalzaken. Daarover hebben Ajax en de Duitser overeenstemming bereikt. Hij tekent in Amsterdam een contract dat formeel loopt van 19 mei 2023 tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Mislintat

Socials

Van Halst 1920

Raad van Commissarissen draagt Van Halst voor

De Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax draagt Jan van Halst voor als nieuw lid van de RvC. Het betreft een voordracht tot benoeming voor de duur van drieënhalf jaar, tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in november 2026. De voordracht heeft de steun van de Ondernemingsraad van AFC Ajax NV en de vereniging Ajax als grootaandeelhouder.

Tags

  • #RvC

Socials

Hamstra 1280

Gerry Hamstra verlaat Ajax

Gerry Hamstra verlaat Ajax per maandag 3 april 2023. De technisch manager is sinds 1 april 2021 werkzaam bij de club, zijn overeenkomst met Ajax liep door tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #Hamstra

Socials