Mohamed Ihattaren terug naar Juventus FC

Ihattaren I 1280
Ihattaren I 1280

Ajax heeft Mohamed Ihattaren en Juventus FC laten weten dat de koopoptie niet wordt gelicht. De huurtermijn van Ihattaren loopt af op 3 januari 2023 en wordt niet verlengd. De twintigjarige speler wordt sinds januari 2022 gehuurd van de Italiaanse club, in de overeenkomst was een optie tot koop opgenomen.

Tags

  • #Ihattaren

Socials

Ihattaren (Utrecht, 12 februari 2002) doorliep de jeugdopleiding van PSV, voordat hij in de zomer van 2021 de overstap maakte naar Juventus. De Italiaanse club verhuurde de linkspoot direct aan Serie A-club Sampdoria. Sinds het begin van dit jaar huurt Ajax hem van Juventus, de club waar hij nog een doorlopend contract heeft.

Ihattaren kwam tijdens de huurperiode vijf officiële wedstrijden uit voor Jong Ajax en scoorde daarin vier keer. Tevens speelde hij één officieel duel voor Ajax 1. Sinds enige tijd volgt de speler een individueel traject om te werken aan zijn fitheid.

Gerelateerde artikelen

Ihattaren Header 880

Ihattaren traint op individuele basis

Mohamed Ihattaren is deze week gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven. Komende week voeren de club en de speler gesprekken om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen.

Tags

  • #Ihattaren

Socials

Ihattaren1280

Ajax huurt Mohamed Ihattaren van Juventus

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Juventus en Mohamed Ihattaren. De 19-jarige speler, die op meerdere posities inzetbaar is, wordt per direct gehuurd van de Italiaanse club waar hij onder contract staat. De huur kent een looptijd van bijna een jaar, tot en met 31 december 2022. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen.

Tags

  • #Ihattaren

Socials