Ajax huurt Mohamed Ihattaren van Juventus

Ihattaren1280
Ihattaren1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Juventus en Mohamed Ihattaren. De 19-jarige speler, die op meerdere posities inzetbaar is, wordt per direct gehuurd van de Italiaanse club waar hij onder contract staat. De huur kent een looptijd van bijna een jaar, tot en met 31 december 2022. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen.

Tags

  • #Ihattaren

Socials

Ihattaren (Utrecht, 12 februari 2002) doorliep de jeugdopleiding van PSV, voordat hij in de zomer van 2021 de overstap maakte naar Juventus. De Italiaanse club verhuurde hem direct aan Serie A-club Sampdoria, waar de linkspoot niet in actie kwam. Ihattaren zit momenteel in quarantaine, daarna sluit hij aan bij de selectie van Jong Ajax.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars: "Mo Ihattaren is nog maar negentien jaar en geldt als een van de grootste talenten van ons land. Alleen heeft hij door omstandigheden al erg lang geen wedstrijden gespeeld. Bij ons gaat hij bij Jong Ajax verder werken aan zijn fitheid. Daar kan hij vervolgens laten zien dat hij nog altijd de goede speler is die we kennen. Ik ben erg benieuwd. Wij bieden hem deze kans en wij gaan hem helpen, maar het begint natuurlijk bij hemzelf en dat weet hij."

Gerelateerde artikelen

Dall 1420

Eskild Dall op huurbasis naar Aarhus GF

Ajax en Aarhus GF hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Eskild Dall. De verhuur aan de Deense club is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2022. In de verhuur is ook een optie tot koop opgenomen voor Aarhus GF. Het contract van de 19-jarige aanvaller bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Dall

Socials

O16 880

Blik op de Toekomst | Ajax-jeugd weer aangemoedigd, wisselende resultaten

Vier competitieduels en voor de rest vriendschappelijke wedstrijden voor de Ajax-jeugd deze zaterdag. De ontmoetingen met provinciegenoot AZ leverden de Ajacieden bij de jongste jeugd fraaie zeges op. Maar voor Ajax O18 was de Alkmaars/Zaanse opponent op dit moment een te grote horde getuige de 4-0-nederlaag. Ajax O16 verloor op eigen terrein met 0-3 van Alphense Boys.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Delgado1280

Ajax huurt Patrickson Delgado van Independiente del Valle

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Independiente del Valle en Patrickson Delgado. De 18-jarige middenvelder wordt per direct gehuurd van de Ecuadoriaanse club voor de duur van anderhalf seizoen, tot en met 30 juni 2023. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen. De overeenkomst is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #Delgado

Socials