Naci Ünüvar op huurbasis naar FC Twente

Naci 1920 Pb
Naci 1920 Pb

Ajax, Naci Ünüvar en FC Twente hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van de speler aan de ploeg uit Enschede. De verhuur heeft een looptijd van één seizoen. Het contract van de twintigjarige aanvaller bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Ünüvar (Zaandam, 13 juni 2003) doorliep vanaf 2011 de jeugdopleiding van Ajax en maakte op 22 januari 2020 zijn debuut in het eerste elftal in de bekerwedstrijd Ajax – SV Spakenburg (7-0). De rechtspoot speelde tot nog toe drie wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Daarnaast kwam hij 73 keer in actie voor Jong Ajax, waarin hij 24 doelpunten maakte.

De aanvaller werd sinds 30 augustus van het afgelopen jaar voor één seizoen verhuurd aan het Turkse Trabzonspor. Op 10 mei keerde de jeugdinternational per direct terug naar Amsterdam nadat duidelijk was geworden dat een blessure hem de rest van het seizoen aan de kant zou houden.

Gerelateerde artikelen

Naci 1920

Naci Ünüvar eerder terug bij Ajax

Naci Ünüvar keert per direct terug naar Ajax. De aanvaller werd sinds 30 augustus van het afgelopen jaar voor één seizoen verhuurd aan Trabzonspor. Een blessure houdt Ünüvar ten minste de rest van dit seizoen aan de kant. Ajax is met de Turkse club en de speler overeengekomen dat hij daarom per direct terugkeert naar Amsterdam. De negentienjarige Ünüvar staat nog tot en met 30 juni 2026 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Naci Header 880

Contractverlenging voor Naci Ünüvar

Ajax en Naci Ünüvar hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2023. De vernieuwde verbintenis van de aanvallende middenvelder loopt tot en met 30 juni 2026. Ünüvar zit sinds de voorbereiding op het nieuwe seizoen in kleedkamer 1, hij krijgt de kans om zich te bewijzen bij het eerste elftal.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Unuvar Naci 1280

Ünüvar toont zijn thuis in Zaandam en vertelt over zijn ontwikkeling

Hij wordt al jaren bestempeld als één van de grootste parels uit de Ajax-jeugdopleiding. Naci Ünüvar maakte op 16-jarige leeftijd zijn profdebuut en niet veel later volgde zijn eerste wedstrijd in Ajax 1. Na een moeizaam eerste seizoen in Jong Ajax, vol fysieke en mentale tegenslagen, bloeit de kleine dribbelaar in het seizoen 2021/2022 weer helemaal op. In aanloop naar de hervatting van de Keuken Kampioen Divisie neemt Ünüvar ons mee naar zijn buurt in Zaandam en vertelt hij ook over zijn ontwikkeling.

Tags

  • #Ünüvar

Socials