Nagtegaal fluit Ajax - Excelsior

Nagtegaal Scheidsrechter Ajax 1280
Nagtegaal Scheidsrechter Ajax 1280

Ajax - Excelsior staat zondagavond onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal. De 29-jarige arbiter wordt geassisteerd door Charles Schaap en Patrick Inia. Bas Nijhuis is de VAR in Zeist. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint om 20:00 uur en vormt het slotstuk van speelronde tien in de Eredivisie.

Tags

  • #AJAEXC

Socials

Scheidsrechter Nagtegaal floot dit seizoen tot nu toe twee duels in de hoogste Nederlandse competitie. Daarin trok hij vier gele kaarten. Vorig seizoen floot hij Ajax éénmaal. Hij gaf leiding aan Ajax - Fortuna Sittard. Dat duel eindigde in een 5-0-overwinning voor de Amsterdammers.

Excelsior is op het moment van schrijven de nummer twaalf van de Eredivisie met tien punten uit negen duels. De Rotterdammers speelden vorige week met 1-1 gelijk bij NEC. Ajax staat tweede met 22 punten uit negen wedstrijden. 

Gerelateerde artikelen

Kudus GOTM 1280

Kudus wint Goal of the Month: 'Het was een teamgoal'

Het doelpunt van Mohammed Kudus op bezoek bij Liverpool werd door jullie verkozen tot mooiste doelpunt van de maand september. De Ghanees nam de Lasse Schöne Trofee in ontvangst en blikte terug op zijn goal. "Ik had een heel fijn gevoel." De Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM
  • #Kudus

Socials