Nagtegaal leidsman bij Ajax - FC Emmen

Nagtegaal Scheidsrechter Ajax 1280
Nagtegaal Scheidsrechter Ajax 1280

Marc Nagtegaal is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het thuisduel met FC Emmen. De 29-jarige scheidsrechter wordt zondagavond in de Johan Cruijff ArenA bijgestaan door assistenten Rob van de Ven en Patrick Inia.

Tags

  • #AJAEMM

Socials

Luuk Timmer is de vierde official en Clay Ruperti is de VAR van dienst. Nagtegaal floot deze voetbaljaargang tot dusver zeven Eredivisie-duels, waarvan één in de Johan Cruijff ArenA: Ajax - Excelsior. De wedstrijd eindigde in een 7-1-overwinning voor de Ajacieden. 

Ajax - FC Emmen begint zondag om 20:00 uur. 

Gerelateerde artikelen

Berghuis1280

Highlights Ajax – Fortuna Sittard | Berghuis bepalend

Ajax heeft zondag een overtuigende thuiszege op Fortuna Sittard geboekt. De ploeg van John Heitinga klopte in de Johan Cruijff ArenA de Limburgers met 4-0, mede aan de hand van een uitblinkende Steven Bergwijn. De linkspoot maakte de eerste twee Ajax-treffers.

Tags

  • #AJAFOR

Socials

Tadictussenspelers1920

In beeld | Ajax - Fortuna Sittard

Ajax heeft in de Johan Cruijff ArenA met 4-0 gewonnen van Fortuna Sittard. Voor de ploeg van John Heitinga scoorden Steven Berghuis (2), Steven Bergwijn en Kenneth Taylor. Mika Godts en Sylvano Vos maakten hun officiële debuut in het shirt van Ajax. Hier vind je de foto's terug van het duel met de Limburgers.

Tags

  • #AJAFOR

Socials