Nagtegaal scheidsrechter bij Ajax - Go Ahead Eagles

Nagtegaal1920 (1)
Nagtegaal1920 (1)

Marc Nagtegaal is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de midweekse thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het duel wordt donderdagavond om 21:00 uur afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Nagtegaal wordt geassisteerd door de heren Joost van Zuilen en Kevin Bodde. De vierde official is Rob Dieperink en Joey Kooij is de VAR van dienst. 

Eerder dit seizoen floot de dertigjarige scheidsrechter de wedstrijd tussen NEC en Ajax in Nijmegen, waarin de Amsterdammers met 1-2 te sterk waren. 

Gerelateerde artikelen

Akpom1920

Highlights PEC Zwolle – Ajax l Belangrijk aandeel Akpom

Ajax heeft zondag zijn twaalfde competitiezege van het seizoen geboekt. Het elftal van John van ’t Schip won met 1-3 op bezoek bij PEC Zwolle. Kristian Hlynsson maakte de openingstreffer, waarna Chuba Akpom ook tweemaal doeltreffend was. Door de zege nam Ajax de vijfde plek weer over van NEC, dat zaterdag koploper PSV klopte

Tags

  • #PECAJA

Socials

Juichen1920

In beeld | PEC Zwolle - Ajax

Ajax heeft de 27e competitiewedstrijd van het seizoen omgezet in een overwinning. Op bezoek bij PEC Zwolle wonnen de Amsterdammers met 1-3. De belangrijkste foto's van dit duel vind je in dit artikel.

Tags

  • #PECAJA

Socials

Krisgoal1920 1

Ajax wint met 1-3 in Zwolle

Ajax is bezig aan de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De stand is 1-3 in Amsterdams voordeel. In ons liveblog blijf je uitgebreid op de hoogte van het duel.

Tags

  • #PECAJA

Socials