Nieuw Ajax uittenue voor seizoen 2024/2025

Header Persbericht Uitshirt 2425
Header Persbericht Uitshirt 2425

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024/2025. De creatieve aard van Amsterdam vormt de inspiratie voor het nieuwe tenue.

Tags

  • #adidas

Socials

Het tenue bestaat uit verschillende tinten blauw, met geel als meest opvallende accentkleur. Ook blauwgroen komt terug als accentkleur, in dynamische banen langs het tenue. Op de achterkant van het shirt zijn de Amsterdamse Andreaskruisen te zien.

Koop jouw nieuwe uittenue

Nieuwe trainingscollectie
In stijl van het uittenue wordt ook de nieuwe trainingskleding voor zowel spelers als staf geïntroduceerd. De trainingskleding voor spelers heeft geel als meest prominente kleur, voor staf is dit blauwgroen.

Direct verkrijgbaar
Het uittenue en de trainingskleding zijn per direct te bestellen in de webshop van Ajax, de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad, adidas.nl en in de adidas Store in de Kalverstraat.

Bekijk hieronder de details van het nieuwe uittenue.

Gerelateerde artikelen

Whatsapp Image 2024 01 10 At 18.56.31

Ajax en adidas verlengen partnership tot en met 2031

Ajax en adidas hebben hun langlopende partnership verlengd tot en met 2031. adidas is al sinds 2000 kleding- en hoofdsponsor van Ajax, met deze verlenging wordt de 30 jaar partnership-mijlpaal voorbij gestreefd. Daarmee is dit het langstlopende kledingsponsorschap van de Eredivisie en een van de langstlopende partnerships van het Europese voetbal.

Tags

  • #adidas

Socials

Adidas Ajax Roblox KV 16X9

Ajax eerste adidas club op Roblox

Vanaf donderdag (21 maart) zijn de Ajax-tenues verkrijgbaar in het spel Roblox. De Ajax-tenues zijn verkrijgbaar in de adidas Outfit Creator experience. Met deze samenwerking bereiken Ajax en adidas wereldwijd miljoenen jonge fans. Ajax is de eerste adidas-club ter wereld die haar tenues exclusief verkoopt in de digitale shop.

Tags

  • #Roblox

Socials