Nieuw seizoen eDivisie gaat van start

Esportsfoto
Esportsfoto

Op 9 november 2021 gaat het nieuwe seizoen van de eDivisie van start. Dit jaar wordt vertegenwoordigd Ajax door Dani Hagebeuk, Levy Frederique en Finn Donderwinkel. Zij zullen het samen opnemen tegen de Esports-teams van de overige zeventien Eredivisie-clubs.

Tags

  • #eSports

Socials

In de komende editie van de eDivisie spelen er steeds twee spelers per team. Ajax heeft hierin de luxe dat het beschikt over drie grote talenten en dus kan roteren. De geselecteerde spelers spelen beide een één-tegen-één wedstrijd. De gecombineerde uitslag van beide wedstrijden bepaalt de einduitslag.

Met een meermalig Nederlands kampioen, de Europees kampioen en de winnaar van de Ziggo eBattle binnen het team, staat het behalen van het kampioenschap bovenaan de verlanglijst.

Ajax trapt op 9 november om 19:00 uur af met hun eerste wedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd is te zien op ESPN. Houd de social-kanalen van Ajax Esports in de gaten voor al het nieuws rond het team en het verloop in de eDivisie.

Tags

  • #eSports

Socials

Gerelateerde artikelen

Optie 2

Ajax contracteert esporter Levy Frederique

Ajax heeft overeenstemming bereikt met esporter Levy Frederique over een meerjarig contract bij de club. De 27-jarige Amsterdammer komt over van het Italiaanse Internazionale en sluit op korte termijn aan bij het team van Ajax Esports.

Tags

  • #eSports

Socials

Fifa22 Thumb 2

FIFA 22 Ratings Reveal | Met Haller, Gravenberch en Rensch

Met de launch van FIFA 22 voor de deur zijn de nieuwe ratings van alle Ajax-spelers bekend. Sébastien Haller, Ryan Gravenberch en Devyne Rensch gaan onder leiding van David the Host de strijd aan en raden welke stats bij welke speler horen in de FIFA 22 Ratings Reveal.

Tags

  • #FIFA22

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl