Nieuwe data competitieduels Ajax Vrouwen

Pelova1280
Pelova1280

Vanwege de UEFA Women’s Champions Leaguewedstrijden tegen Arsenal zijn de wedstrijden van de Ajax Vrouwen bij Telstar en thuis tegen sc Heerenveen in de Azerion Vrouwen Eredivisie verplaatst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Telstar – Ajax wordt verzet van vrijdag 23 september naar dinsdag 25 oktober (19.30 uur). Aangezien Ajax Vrouwen dinsdag 20 en woensdag 28 september de UEFA Women’s Champions Leaguewedstrijden tegen Arsenal spelen, mochten ze het competitieduel verzetten.Zo kan trainer Suzanne Bakker haar team optimaal voorbereiden op de allesbeslissende wedstrijd om een plaats in de groepsfase van UEFA Women’s Champions League.

Ajax – sc Heerenveen wordt verplaatst van vrijdag 30 september naar zondag 2 oktober (12.15 uur) omdat Ajax dus ook op woensdag 28 september de UEFA Women’s Champions Leaguewedstrijd tegen Arsenal speelt.

Gerelateerde artikelen

Bakker Juicht 1280

Special Ajax Vrouwen: het Deense sprookje

De Ajax Vrouwen vlogen in augustus naar Denemarken voor de eerste voorronde van de UEFA Women’s Champions League. In deze special wordt de ploeg van Suzanne Bakker van dichtbij gevolgd, in hun jacht naar de volgende ronde. De reis, teambesprekingen, trainingen, wedstrijden en interviews; beleef het complete Deense avontuur, dat eindigt met een sprookjesachtige ontknoping.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials