Nieuwe speeldatum voor Ajax - Excelsior

Brobbey1920
Brobbey1920

Het Eredivisie-duel Ajax - Excelsior heeft een nieuwe speeldatum gekregen. De thuiswedstrijd stond oorspronkelijk gepland op zondag 28 april, maar is verplaatst naar woensdag 24 april om 21:00 uur.

Tags

  • #AJAEXC

Socials

Er is vanuit Ajax een verzoek tot verplaatsing gedaan bij de KNVB. Na de uitschakeling in de KNVB Beker bleek er in april een langere periode zonder wedstrijden te zijn, wat vanuit de staf niet wenselijk werd geacht. Daarom is het verzoek gedaan om de wedstrijd tegen Excelsior te verplaatsen naar een eerdere datum.

Daarnaast geeft de nieuwe speeldatum van de Amsterdamse hoofdmacht de Ajax Vrouwen de ruimte om een eventuele halve finale in de UEFA Women's Champions League diezelfde week in de Johan Cruijff ArenA te kunnen spelen. Het team van Suzanne Bakker zal eerst nog de kwartfinales tegen Chelsea moeten afwerken.

Gerelateerde artikelen

Hlynssonazuit1920

Samenvatting AZ - Ajax

Ajax is er zondag niet in geslaagd de negatieve reeks in de Eredivisie te doorbreken. Voor de vierde keer op rij leed de ploeg van John van ’t Schip puntenverlies. AZ bleek na negentig minuten voetballen in Alkmaar met 2-0 te sterk.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Boomen1920

In beeld | AZ - Ajax

Ajax heeft opnieuw niet kunnen winnen in de Eredivisie. De Amsterdammers verloren zondagmiddag met 2-0 bij AZ. De belangrijkste foto’s van deze wedstrijd vind je dit artikel.

Tags

  • #AZAJA

Socials