Nijhuis fluit de eerste thuiswedstrijd van Ajax dit Eredivisie-seizoen

Bas Nijhuis 1280
Bas Nijhuis 1280

Bas Nijhuis is zondag 14 augustus de scheidsrechter bij de wedstrijd Ajax - FC Groningen. In de Johan Cruijff ArenA zijn Freek Vandeursen en Rogier Honig de grensrechters. Edwin van de Graaf is de VAR in Zeist. De aftrap van het duel is om 14:30 uur.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

De wedstrijd tegen FC Groningen is de eerste thuiswedstrijd van het Eredivisie-seizoen voor Ajax. De ploeg van Alfred Schreuder trapte afgelopen zaterdag de competitie af in Limburg. Fortuna Sittard werd in eigen huis met 2-3 verslagen. Vorig jaar eindigde het treffen met de Groningers overigens in een 3-0-overwinning voor Ajax.

Eerste duel
Voor arbiter Nijhuis is het zijn eerste Eredivisie-wedstrijd van dit seizoen. Hij floot afgelopen weekend PEC Zwolle - De Graafschap in de Keuken Kampioen Divisie. In dat duel deelde hij vier gele kaarten uit.

Gerelateerde artikelen

Suarez Header Artkel

Top 10 goals | Luis Suarez

Als er iemand een neusje voor de goal heeft, is het wel Luis Suarez. Een frommelgoal of een verwoestend schot, 'El Pistolero', vond het net op alle mogelijke manieren voor Ajax. We presenteren hier zijn tien mooiste goals voor Ajax, omdat hij onlangs zijn 500e doelpunt in clubverband heeft gemaakt. Deze prestatie markeert een mijlpaal in zijn indrukwekkende carrière.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Tadic Statistieken 1280

De briljante statistieken van 'MVP' Dusan Tadic

Met zijn assist in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van afgelopen zaterdag heeft Dusan Tadic zijn onvolprezen waarde voor Ajax andermaal bewezen. De koning van de eindpass bij Ajax is mede dankzij zijn rol als aangever bij de 1-3 van Brian Brobbey nu de onbetwiste 'most valuable player' in de Eredivisie sinds het millennium.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic Header 880

Zo won Ajax na een achterstand van Fortuna

De Amsterdammers hebben de eerste competitiewedstrijd in Sittard winnend afgesloten met 2-3. Namens Ajax waren Davy Klaassen, Devyne Rensch en Brian Brobbey trefzeker.

Tags

  • #FORAJA

Socials