Nijhuis fluit duel met NEC in Johan Cruijff ArenA

Bas Nijhuis 1280
Bas Nijhuis 1280

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het thuisduel met NEC. Het competitietreffen begint zondagmiddag om 14:30 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJANEC

Socials

Nijhuis wordt in Amsterdam geassisteerd door Roy de Nas en Franca Overtoom. Stan Teuben is de vierde official en Laurens Gerrets is de VAR van dienst.

De 47-jarige arbiter was dit seizoen twee keer eerder de leidsman bij een duel van de Amsterdammers. Zo had Nijhuis de leiding over de uitwedstrijd tegen Almere City (2-2) en het thuisduel met RKC (4-1).

Tags

  • #AJANEC

Socials

Gerelateerde artikelen

Akpomgoal1920

Samenvatting sc Heerenveen - Ajax

Ajax kende zondag een teleurstellende middag in Heerenveen. Na een moeizaam eerste uur stond Ajax in Friesland met 3-1 achter. De Ajacieden kwamen nog terug tot 3-2 via Chuba Akpom, maar de gelijkmaker zat er niet meer in. Al was de ploeg van John van 't Schip in de absolute slotfase nog heel dicht bij de 3-3.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Berghuiscaptain1920

Berghuis: 'Een zwakke wedstrijd'

Ajax heeft de uitwedstrijd bij Heerenveen zondagmiddag met 3-2 verloren. Lees in ons liveblog terug hoe de wedstrijd verliep. 

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Hlynssonbaalt1920

In beeld | sc Heerenveen - Ajax

Ajax vertrekt met nul punten uit Friesland. In Heerenveen verloor de ploeg van John van 't Schip van de plaatselijke sc met 3-2. De eerste treffer van Ajax was een eigen goal, het tweede doelpunt kwam op naam van Chuba Akpom. Bekijk hier de belangrijkste foto’s van het duel.

Tags

  • #HEEAJA

Socials